Naslovna > Automobili > Ferrari > FF > Konvencionalnija verzija FF modela

Ferrari FF Coupe stiže krajem 2014. ili početkom 2015. godine

Konvencionalnija verzija FF modela

Automobil će biti pod izuzetno snažnim uticajem standardnog modela, ali će odbaciti shooting brake dizajn u koristi izgleda na coupe model...

Ferrari FF nije najatraktivniji model u okviru kompaniji linije, ali bi to svakako uskoro moglo da se promjeni dodavanjem FF Coupe modela. Naime, Ferrari će predstaviti konvencionalniju verziju FF modela krajem ove godine, ili početkom 2015. godine.

 

Automobil će biti pod snažnim uticajem standardnog modela, ali će odbaciti shooting brake dizajn u koristi više izgleda nalik na coupe model. Možemo da očekujemo i revidirani prednji kraj, bočne otvore koji su modifikovani, te potpuno eliminisanje zadnjih sjedišta. Što se pogona ovog modela tiče, on će biti obezbijeđen poznatim 6.3 litarskim V12 motorom, koji razvija 660 KS i 683 Nm obrtnog momenta.

 

Ovaj motor će biti povezan sa dual clutch transmisijom i sistemom pogona na sva četiri točka. Za sada nema informacija o specifikacijama perfomansi, ali poznato je da standardni model iz mjesta mirovanja do 100 km/h ubrzava za 3,7 sekundi, te dostiže maksimalnu brzinu od 335 km/h. 

Datum objave: 11/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook