Naslovna > Vijesti > Kupujte iz prve ruke

Auto Milovanović Grupacija

Kupujte iz prve ruke

Već šestu godinu za redom u hali Banjalučkog velesajma u organizaciji „Auto Milovanović Grupacija“, održan je kućni sajam automobilskih dijelova, prateće i servisne opreme u BiH pod nazivom „Kupujte iz prve ruke“...

Jedini specializovani sajam ovakve vrste u Bosni i Hercegocini, održan je i ove godine u dvije hale Banjalučkog velesajma 02. i 03. marta pod nazivom „Kupujte iz prve ruke“, a u organizaciji Auto Milovanović Grupacije. Na sajmu se našlo ukupno 50 izlagača iz čak 18 različitih zemalja. Domaćinima iz BiH pridružili su se uvaženi gosti iz:  Njemačke, Holandije, Francuske, Poljske, SAD, Japana, Belgije, Slovačke, Austrije, Španije, Velike Britanije, Danske, Italije, Brazila, Srbije i Bugarske. Za dva dana koliko je trajao, sajam je posjetilo preko 1.800  profesionalnih kupaca, klijenata preduzeća „Auto Milovanović“ i „Auto Parts“, koji su ujedno i predstavnici AM Grupacije za BiH.

“Prošle godine zbog obaveza nisam mogao doći i baš mi je bilo žao, jer ovdje mogu da se vide i saznaju mnoge korisne stvari. Mada sve ovo što je izloženo možemo da nađemo i u prodavnicama Auto Milovanovića, ipak je drugačije kada ispred sebe imamo ljude koji su predstavnici proizvođača. Iskoristio sam priliku i popričao sa nekima od njih o nekim stvarima koje su me zanimale, o cijenama i popustima na koje možemo računati. U svakom slučaju drago mi je što ima ovakvih događaja i uputio bih sve pohvale na račun organizatora”, izjavio je ovo Milija Obradović, posjetilac sajma.

Svi vlasnici prodavnica auto-dijelova, auto-serviseri i mehaničari su imali jedinstvenu priliku da budu u direktnom kontaktu sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima auto-dijelova u postprodaji, što im je omogućilo da prošire svoja znanja iz ovih oblasti i upoznaju se sa nekim novim djelovima,. opremom i tehnologijama.

“Ovogodišnji šesti po redu kućni sajam servisne opreme, auto-dijelova i prateće opreme, koji nosi naziv kao i slogan naše kompanije „Kupujte iz prve ruke“ najveći je do sada. Ono što je bitno istaći je da smo ove godine u Banju Luku doveli rekordnih 50 izlagača iz 18 zemalja kako bi svim našim profesionalnim kupcima poput vlasnika prodavnica auto-dijelova, serviserima i mehaničarima predstavili ono što je novo na tržištu. I ove godine smo sajam iskoristili za promociju našeg novog kataloga, ali i najaktuelnijih trendova kada je riječ o proizvodnji auto-dijelova i postprodajnim uslugama. U dva sajamska dana ugostili smo više od 1.800 naših partnera. Prvog dana su to bili veletrgovci, a drugi mehaničeari i serviseri. Veoma smo zahvalni svim posjetiocima sajma, koji su iz cijele BiH i regiona došli u Banju Luku u velikom broju, te svojim prisustvom uveličali ovaj događaj”, ističe Mirjana Milovanović, direktor marketing firme Auto Milovanović.


Ujedno je predstavljen i sedmi „Katalog servisne i prateće opreme“, namijenjen profesionalnim kupcima, koji će na 124 ilustrovane strane u boji imati priliku da se upoznaju sa najzanimljivijim proizvodima poput: mahaničarskih, električnih i raznih dodatnih alata i opreme. Tu su i aditivi, masti, paste, ulja i kozmetika, te oprema za podešavanje trapa i oprema za vulkanizere, auto-limare, dijagnostički uređaji, te sistemi za punjenje klima uređaja i servisiranje kočnica.


Već tradicionalno, Auto Milovanović Grupacija je zajedno sa svojim gostima, organizovala i humanitarnu akciju, u okviru koje je donacijama posjetilaca prikupljeno 10.000 KM. Ovaj novac je doniran za pomoć porodici osmomjesečnih blizanaca Ammara i Davuda Derviševića iz Bihaća. 
 

Datum objave: 04/03/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook