Naslovna > Automobili > Mitsubishi > L200 > L200 u drugačijem izdanju

Mitsubishi

L200 u drugačijem izdanju

Japanski proizvođač je svoj model L200 prikazao na Veinna Autoshow, a riječ je o restajlingu za 2019. godinu, što će svkakao obradovati sve ljubitelje off-road vožnje…

Novi pick-up stiže sa više prostora za prtljag, dosta je komforniji, ali i udobniji. Putnici će uživati u udobnim sjedištima, ali i tišem okruženju, jer su buka i vibracije u kabini sada prigušeniji. Prednji dio automobila je dobio nešto agresivniji izgled, prvenstveno zahvaljujući maski hladnjaka, dok hromirani detalji naglašavaju sportski stil i luksuz.

 


Ispod poklopca motora se krije turbodizeleaš, zapremine 2,4 litra, koji razvija 133 kW i 430 Nm, a uparen je sa šestostepenim automatskim mjenjačem. Proizvođač navodi nižu potrošnju goriva, ali i nisku emisiju štetnih gasova. Sajamska cijena za ovaj model je 25.000 eura, međutim zanimljiv je dodatni paket sa kojim vozilo donosi komplet opreme namenjen kamperima. U taj paket opreme se ubraja šator, merdevine i porculanski set za ručavanje. Zahvaljujući tom paketu Mitsubishi L200 pruža pravo iskustvo off-road kampovanja i elegantan gastronomski doživljaj. Cijena modela sa ovim paketom opreme iznosi 40.000 evra.

Datum objave: 12/01/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook