Naslovna > Automobili > Renault > Taliant > Logan zapakovan u Megane stilu

Renault Taliant

Logan zapakovan u Megane stilu

Aktuelna generacija Logana debitovala je krajem 2020. godine, a ove godine će ovaj model biti ponuđen na pojedinim tržištima i sa Renault oznakom uz blago izmijenjen dizajn...

Dacia Logan nalazi se u trećoj generaciji, a matična kompanija Renault ponovo udara svoju oznaku na limuzinu kako bi je prodala na tržištima gdje ekvivalentna Dacia nije dostupna. Otkriven ove nedjelje u Turskoj, novi model dobija i novo ime – Taliant, koji tako zamijenjuje Symbol, limuzinsko izdanje Clia iz 1999. godine. Iako se ispod kože radi o Daciji, Renault je ipak izvršio određene promjene na prednjim i zadnjim svjetlima, koje uveliko liče na dizajn koji pripada proizvođaču sa dijamantskim logotipom.

 

 


Renault je takođe unio neke dorade u dizajn prednje maske kako bi dobio izgled nalik na Clio. Fotografije unutrašnjosti u ovom trenutku nisu pružene, ali ne treba očekivati bilo kakve promjene. Biće to jedan od najprostranijih automobila u svojoj klasi, mada B segment ostaje sve češće bez mnogih modela. Detalji o tome šta je ispod poklopca motora takođe nisu navedeni, ali očekuju se trocilindrični benzinski motori, najvjerovatnije bez dizelaša. Renault Taliant u Turskoj će se naći u prodaji do sredine 2021. godine.

Datum objave: 12/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook