Naslovna > Automobili > BMW > Serija 7 > Luksuzna limuzina u završnim radovima

BMW Serija 7

Luksuzna limuzina u završnim radovima

BMW će na sajmu automobila u Minhenu, za mjesec dana predstaviti novu generaciju Serije 7, čije su dostupne špijunske fotografije pokazale znatne novine u odnosu na prethodinka...

Sredinom septembra na IAA Mobility sajmu automobila u glavnom gradu Bavarske, BMW će predstaviti novu generaciju luksuzne limuzine, Serije 7. Ovih dana imali smo priliku da vidimo najnovije špijunske fotografije koje otkrivaju značajne dizajnerske izmjene u odnosu na modele iz prethodnih generacija. Na testnom modelu sa fotografija nalaze se završena prednja i zadnja svjetla, koja su spremna za fabričku proizvodnju. Upravo je dizajnerska struktura osvjetljenja najveći novitet kod buduće generacije Serije 7. Iako još pod kamuflažom, čini se da će prednja svjetla biti podijeljena u dva dijela sa nizom užih svjetlosnih grupa smještenih niže u braniku.

 

 

 

 

 

 

Stražnja svjetla će takođe biti redizajnirana, dok će i branik nazad, pretrpiti određene izmjene, u zavisnosti od verzije modela. Paleta pogonskih jedinica, uključivaće opcije sa unutrašnjim sagorijevanjem, zatim potpuno električnu verziju sa identičnim spoljašnjim dizajnom, svi modeli biće bazirani na istoj platformi. Kupcima će novi modeli Serije 7 biti dostupni krajem ove ili početkom sljedeće godine, dok nema preciznih podataka o cijeni.

Datum objave: 05/08/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook