Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > C Klasa > Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Tjunerska kuća Prior Design smatrala je da se Mercedes-AMG C63 može poboljšati pa je ponudila niz aerodinamičkih dodataka.

Onaj ko je uživo imao sreću vidjeti mat bijeli Mercedes-AMG C63 sigurno je bio uvjeren da se radi o savršenom automobilu kojem nikakve prerade nisu potrebne. Međutim, uvijek ima onih koji misle da se može bolje a među njih spada i tjunerska kuća Prior Design.
Stručnjaci pomenute firme su upravo predstavili niz stilskih detalja čime je dodatno istaknut sportski karkter. Neki su već rekli da pored tako prerađenog C63 čak i C63 Black Series izgleda pitomo.

 


Na fotografiji se može vidjeti novi prednji odbojnik sa usisnicima za dovod vazduha za hlađenje kočnica i motora. S boka se vide naglašeni lukovi blatobrana a u sličnom su stilu izvedeni i pragovi. Cjelina je zaokružena velikim zadnjim fiksinim spojlerom.
Ostale promjene koje predviđaju detalje u unutrašnjosti i ugradnju boljeg izduvnog sistema potencijalni kupci mogu dogovoriti direktno sa dizajnerima firme Prior Design.

Datum objave: 05/05/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook