Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > S Klasa > Mercedes objavio slike lukzuzne S klase

Stiže opasna konkurencija

Mercedes objavio slike lukzuzne S klase

Mercedes je objavio prve fotografije superluksuzne S klase sa produženim međuosovinskim rastojanjem koja će u nazivu imati dodatak Maybach i koja će se takmičiti sa limuzinama proizvođača Rolls-Royce i Bentley ...


Iako je Mercedes 2013. okončao proizvodnju modela marke Maybach, njemački proizvođač zadržao je ime ovog prestižnog automobilskog brenda u svojoj gami.Maybach će funkcionisati kao neka vrsta pod-marke, a prvi novi model biće predstavljen na auto-salonima u Los Anđelesu i kineskom gradu Guangžu pod imenom Mercedes-Maybach S600.Kao što otkriva fotografija enterijera, riječ je o komfornijoj i luksuznijoj S klasi, koja će imati produženu kabinu sa dva odvojena zadnja sjedišta sa električnim komandama i znatno većim prostorom za noge putnika.

 

Mercedes-Maybach S600 zamišljen je kao takmac modelima kao što su Rolls-Royce Ghost i Bentley Flying Spur. Oznaka S600 sugeriše da će za pogon biti upotrebljen 6.0 V12 bi-turbo motor koji bi trebalo da proizvodi najmanje 530 ks (390 kW).Više detalja biće poznato 18. novembra, kada će se u Los Anđelesu održati svjetska premijera Mercedes-Maybacha S600.

 

Datum objave: 13/11/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook