Naslovna > Auto moto sport > Miljević među pobjednicima

IWC Zagreb

Miljević među pobjednicima

U zagrebačkoj Areni je održana utrka u kojoj su snage odmjerili najbolji vozači iz regiona, a Boris Miljević je dostojno branio boje BiH te se okitio i pobjedom

Međunarodna utrka prvaka IWC održana u subotu u Zagrebu ponudila je mnoštvo uzbuđenja ali i malu posjećenost. Automobilski prvaci u svojim disciplinama odmjerili su snage u zagrebačkoj Areni, a bili su podjeljeni u tri skupine.

 

Najviše pažnje domaće javnosti privukla je Nacionalna skupina u kojoj su se takmičili hrvatski vozači, a pobjednik u toj grupi je na kraju bio Nikola Pulić, koji je u velikom finalu savladao našeg Borisa Miljevića. Naš vozač je došao do prvog mjesta u internacionalnoj skupini, pobjedivši Sulzingera, Rossetija i Longhija, no nesretno je izgubo od domaćeg vozača. Zanimljivo je da se finale između Pulica i Miljevića trebalo voziti u Audiju R8, no zbog kvara na jednom od automobila, vozači su snage odmjerili u KTM-ovima sa 300 KS. Odlično zamišljeni event je ipak imao malu medijsku pažnju, pa su tribine zagrebačke Arene ostale prazne, no vrijedno pohvale je organizovanje junior kupa u kojem su se takmičili mladi hrvatski vozači. 

Datum objave: 10/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook