Naslovna > Automobili > Hyundai > Elantra > Mnoštvo novih karakteristika

Osvježeni Hyundai Elantra na sajmu automobila u Los Angelesu

Mnoštvo novih karakteristika

Nove tehnologije su ugrađene u novi 2014 Elantra model, te uključuju navigaciju naredne generacije i audi tehnologiju…

Hyundaijev nagrađivani model Elantra vraća se u verziji za nadolazeću, 2014. godinu sa izuzetno unapređenijim dizajnom i mnogo moćnijim GDI motorom, te novom Sport opremom. Tu je i mnoštvo novih karakteristika. Međutim, i uprkos tome, model Elantra zadržao je svoju prostranost i bezbijednost kojim je Elantra poznata, a uz to, tu je i ono što je najbitnije – garancija.

 

Novi Elantra model ima potpuno novi dizajn prednjeg i zadnjeg dijela automobila. Što se tiče putničke kabine, enterijer je izuzetno dobro unaprijeđen. Nove tehnolgije koje su ugrađene u model Elantra za nadolazeću godinu uključuje i primjenu navigacije, te audio tehnologije, pri čemu ih karakteriše jednostavan korisnički interface.

 

Uz to, tu su i komande za prepoznavanje glasa, Pandora radio internet, te unaprijeđeni navigacioni ekran. Ovaj automobil je dobio i 4.3 inčni ekran, koji je osjetljiv na dodir. U opremu spada i integrisana kamera, koja snima iza automobila u okviru osnovnog SE modela. U okviru Elantra Limited paketa, na raspolaganju su vam i Hyundai Blue Link Assurance Connected Care Safety sistemi. 

 

Datum objave: 21/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook