Naslovna > Vijesti > MOJAplusKARTICA

Moja Banka, ASA i BIHAMK

MOJAplusKARTICA

Cobrand kreditna kartica prva je na tržištu Bosne i Hercegovine, a nastala je kao rezultat saradnje tri domaće kompanije: Moja Banka d.d. Sarajevo - ASA osiguranje – BIHAMK, njeno ime je MOJAplusKARTICA ...

MOJAplusKARTICA je cobrand revolving kreditna kartica koja objedinjuje sljedeće pogodnosti:Master Card Revolving kartica koja se koristi se za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima širom svijeta ili za podizanje gotovine na bankomatima. Po kreditnim Mastercard revolving karticama se odobrava limit koji može biti u visini do maksimalno 10.000,00 KM.

 

BIHAMK Plus članski paket, pored niza usluga na putevima u Bosni i Hercegovini, obuhvata i pomoć na cesti u cijeloj Europi, pa ako putujete van granica BiH, BIHAMK Plus članski paket je pravi izbor za vas! BIHAMK svojim članovima omogućava brojne pogodnosti u okviru internacionalnog programa Show Your Card! koji korisnicima MOJAplusKARTICE osigurava brojne usluge i beneficije u Europi. Pored toga, MOJaplusKARTICA uključuje i popularni BIHAMK bonus program putem kojeg članovi mogu ostvariti brojne uštede prilikom kupovine raznih proizvoda i usluga širom Bosne i Hercegovine, od kojih je posebno izdvojeno jeftinije gorivo.

 

ASA Osiguranje u ovoj karticu nudi sljedeće paketa osiguranja:

- putno zdravstveno osiguranje
- turističko osiguranje
- osiguranje od nezgode (u slučaju invaliditeta ili smrti)
- osiguranje kreditne kartice u slučaju trajnog i finansijskih gubitaka i troškova uslijed propasti kartice.

 

Ukoliko biste koristili sve pakete usluga kao pojedinačne proizvode, imali biste sljedeće izdatke:
1. Naknade za korištenje standardne mastercard revolving kreditne kartice u izdanju Moja Banka d.d. Sarajevo:
- upisnina – jednokratno 20,00 KM
- godišnja članarina – osnovni korisnik 20,00 KM
- reizdavanje kartice (svake dvije godine)  - osnovni korisnik 30,00 KM
2. Naknada za korištenje BIHAMK Plus paketa
- korisnici BIHAMK Plus paketa plaćaju naknadu u iznosu od 70,20 KM godišnje
3. Naknada za korištenje paketa proizvoda ASA Osiguranja - polisa putničko zdravstvenog osiguranja zavisi od broja dana. Primjer: za 10 dana jednokratna polisa putničko-zdravstvenog osiguranja iznosi 15,80 KM.
Korisnik MOJAplusKARTICE može postati svako fizičko lice do navršenih 65 godina života koje zadovoljava proceduru kreditiranja u Moja Banka d.d. Sarajevo, te ispunjava preduslove definisane opštim uslovima Banke, ASA Osiguranja i BIHAMK-a. Zahtjev za MOJAplusKARTICU se može podnijeti u bilo kojoj poslovnoj jedinici Moja Banka d.d. Sarajevo, BIHAMK i ASA Osiguranje,  širom Bosne i Hercegovine.
 

Datum objave: 18/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook