Naslovna > Aurus > Montaža krosovera počinje tek 2022.

Aurus Komendant

Montaža krosovera počinje tek 2022.

Čelnici ruskog Ministarstva industrije i trgovine su govorili o datumu kada bi trebalo da bude pokrenuta masovna proizvodnja luksuznog SUV-a Aurus Komendant, kao i o izmjenama u gami marke Aurus...

Serijska proizvodnja velikog krosovera prema njihovim riječima će biti tek od 2022. godine, dok je prvi prototip Komendanta proizveden u aprilu ove godine. O izgledu SUV-a, možemo nagađati samo na osnovu crteža koji su korišteni prilikom podnošenja zahtjeva za zaštitu dizajna. Uvid u enterijer je omogućen na osnovu fotografije koja ilustruje unutrašnjost predserijskog modela, te se na osnovu toga se može zaključiti da će kabina krosovera ostati vjerna onom što promoviše sedan Aurus Senat.

 

U međuvremenu, kompanija je već registrovala više od 600 porudžbina za novi Senat, koji se nudi po cijeni od oko 262 hiljade evra. Tokom 2020. godine, planirana je proizvodnja najviše 200 primjeraka modela u pogonima NAMI, lociranim u Moskvi, dok je početak serijske proizvodnje zakazan za prvi kvartal 2021.
Kada je u pitanju minivan Aurus Arsenal, na proizvodne trake će jedino u slučaju prijema većeg broja upita od strane kupaca.

Datum objave: 26/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook