Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > CLA > Na Jahorini testirani najnoviji modeli Mercedesa

Mercedes Benz

Na Jahorini testirani najnoviji modeli Mercedesa

U prostorijama hotela Vučko na Jahorini održana je prezentacija najnovijih modela automobila kompanije Mercedes Benz, a svi prisutni su imali priliku isprobati i testirati neke od modela A, C i E klase …

Nedavno su na Jahorini su predstavljeni najvažniji modeli kompanije Mercedes Benz i to kroz nekoliko klasa. Zanimljivo je da je na tržištu BiH veoma popularna A klasa 180 CDI, koja je dobila ime "puls nove generacije". Model kojim Mercedes Benz postavlja nove standarde u izražajnom avangardnom dizajnu je svakako CLA klasa , dok je slogan za novu C klasu da "najbolje nema alternativu", a njegov je stil "sportski, emocionalan i impresivan". E klasa su opisali kao "najbolja biznis limuzina u top formi", dok je S klasa "ostvarena vizija i predstavlja uzor u paleti Mercedes Benz automobila kao posljednja generacija." Osnovne ideje vodilje Mercedesa su bile i ostale: kvalitet, komfor, sport, inovativnost, dizajn, sigurnost i održivost.

 

Kompanija STARline je direktni ugovorni partner Daimler AG za područje Bosne i Hercegovine. Njihov prodajno servisni centar možete pronaći u Vogošći. U STARlineu, kako ističu, poštuju Mercedes Benz standarde, te nude kompletnu prodajno servisnu uslugu, kao i program Mercedes Benz putničkih i komercijalnih vozila."Željeli smo da naša vozila prezentujemo ljudima kako bi i naši kupci i potencijalni kupci isprobali najnovije Mercedes Benz modele. Želja nam je da se ljudi provozaju našim automobilima i zaista osjete šta je to Mercedes Benz vozilo. Drago nam je da je ovaj događaj organizovan u sklopu otvaranja zimske sezone na Jahorini i nadamo se da će se danas svi lijepo družiti i zabaviti", kazala je Ena Skenderagić, ispred kompanije STARline.

Datum objave: 16/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook