Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > "Na Nestru osvoji potpuno novi Golf 8!"

Optima Grupa

"Na Nestru osvoji potpuno novi Golf 8!"

Na Nesto benzinskim stanicama od danas počinje velika nagradna igra u kojoj korisnici sa računom većim od 25 Kmmogu da osvoje Golf 8, ali i druge vrijedne nagrade...

Zainteresovani igrači treba da posjete bilo koju Nestro benzinsku stanicu natoče kvalitet, kupe robu iz dodatnog asortimana ili koriste druge usluge i učestvuju u velikoj nagradnoj igri koja počinje danas, 29. novembra 2021. godine. Račun od 25 KM dovoljan je da se osvoji glavna nagrada Golf 8. Pored glavne, NESTRO PETROL je pripremio i sedmične nagrade. Svake sedmice biće izvučeni dobitnici pametnog sata Samsung Galaxy Watch (jedan sedmično) i kartice za gorivo (tri sedmično) jedinične vrijednosti 100 КM.

 

 

 

 

 


Za učešće u nagradnoj igri, potrebno je jedinstveni alfanumerički kod dobijen na posebnoj potvrdi uz fiskalni račun minimalne vrijednosti 25 KM poslati putem SMS poruke na broj 091 212 401. Ukoliko je potrebno više informacija, zainteresovani korisnici se mogu obratiti zaposlenicima na bilo kojoj Nestro benzinskoj stanici ili besplatno pozvati korisnički servis 0800 50 307! Nagradna igra traje do 07.02.2022. godine.

Datum objave: 29/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook