Naslovna > Teme > Nagrađeni korisnici regresiranog goriva

Optima Grupa

Nagrađeni korisnici regresiranog goriva

Sigurno ću i ubuduće koristiti regresirano gorivo na Nestro benzinskim stanicama, jer, prvo, siguran sam u kvalitet, kupujem regresirano gorivo po adekvatnim cijenama, a pored svega, naravno prezadovoljan sam osvojenom nagradom, rekao dobitnik traktora Saša Božić...

Dodjelom glavnih nagrada zvanično je završena još jedna nagradna igra, "Bolji prinos uz Nestro dizel, 2018"., u organizaciji Nestro Petrol-a. Saša Božić iz mjesta Grebnice kod Šamca postao je vlasnik traktora (BELARUS 422). Ključeve traktora uručio je Dmitri Panjukov, generalni direktor Nestro Petrol-a. Dobitnik glavne nagrade rekao je da će mu od sada radovi u polju biti daleko lakši, a da će u novo vozilo sipati provjereno dobar Nestro dizel. "Sigurno ću i ubuduće koristiti regresirano gorivo na Nestro benzinskim stanicama, jer, prvo, siguran sam u kvalitet, kupujem regresirano gorivo po adekvatnim cijenama, a pored svega, naravno prezadovoljan sam osvojenom nagradom", istakao je sa osmjehom Saša Božić. "I ove godine ponudili smo poljoprivrednicima najbolje uslove za kupovinu goriva i maziva na benzinskim stanicama Nestro. Vjerujemo da smo time opravdali povjerenje brojnih poljoprivrednika koji kupuju na našim benzinskim stanicama, a i poljoprivrednici znaju da cijene naš odgovoran pristup, pa tako svaki drugi poljoprivrednik kupuje gorivo na našim benzinskim stanicama. Zadovoljni našim partnerskim odnosom, već pripremamo dodatne aktivnosti i planiramo da poljoprivrednicima ponudimo nove pogodnosti", istakao je Dmitri Panjukov, generalni direktor Nestro Petrol-a.

 

 

Karticu za gorivo u vrijednosti od dvije hiljade KM osvojio je Zoran Ivanović iz Šekovića, a karticu za gorivo u vrijednosti od hiljadu KM Joco Tešić iz Lopara. "Bio sam iznenađen kada su mi iz Nestr-a javili da sam jedan od dobitnika nagradne igre. Inače sam korisnik usluga Nestro benzinskih stanica i zadovoljan sam odnosom kvalitete i cijene, ali posebno mi odgovaraju uslovi pri kupovini regresiranog goriva i sve ostale akcije na kojima i štedim i dobijam", rekao je Tešić. Dmitri Panjukov je zahvalio svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, ali nisu imali dovoljno sreće da budu među dobitnicima ove nagradne igre. "Biće još prilika za osvajanje nagrada, jer Nestro Petrol kontinuirano radi na kreiranju novih ponuda i usluga koje će biti interesantne svim kupcima, kako onima koji već vjeruju u naš proizvod koji je domaći i koji ispunjava sve evropske standarde, tako i onima koji će tek postati dio naše porodice", zaključio je Dmitri Panjukov, generalni direktor Nestro Petrol-a.

Datum objave: 27/07/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook