Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Najbolji 4x4 WWCOTY za 2022. godinu

Jeep Wrangler 4xe

Najbolji 4x4 WWCOTY za 2022. godinu

Inovativni Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid proglašen je Najboljim 4x4 vozilom od strane žirija za Women's World Car of the Year(Ženski svetski automobil godine) (WWCOTY) za 2022. godinu, na panelu od 56 automobilskih novinarki iz 40 zemalja sa pet kontinenata...

Izvrsnost vozila u WWCOTY nagradama se ocjenjuje u svojim segmentima, na osnovu sigurnosti, vožnje, udobnosti, tehnologije, dizajna, efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i vrednosti za novac. Žiri WWCOTY nagrada, koji se sada organizuje po dvanaesti put, pohvalio je novi Wrangler 4xe zbog njegove posvećenosti održivosti. „Modelom Wrangler 4xe, brend Jeep je napravio ogroman korak napred na mnogo načina, ali najvažnija je njegova posvećenost održivijoj životnoj sredini“, rekla je Marta Garsija, izvršna predsjednica WWCOTY. „Veoma je cenjeno što se jedan od jedinih preostalih pravih terenaca na tržištu odlučio za hibridizaciju. Posvećenost modela Jeep Wrangler 4xe zaštiti životne sredine je od odlučujuće važnosti za Ženski svjetski automobil godine/ Women's World Car of the Year.”

 

 

 

 

 

 

Jeep Wrangler 4xe pruža više od 50 km autonomije pri samo električnom pogonu u gradskom ciklusu, što ga čini pogodnim za putnike i za svakodnevnu gradsku vožnju kao potpuno električno vozilo bez brige o autonomiji. To je ujedno i najsposobnije i ekološki najprihvatljivije terensko vozilo Brenda Jeep, koje pruža gotovo nečujnu terensku vožnju u kombinaciji sa slobodom na otvorenom koju nudi samo Jeep Wrangler.  „Oduševljeni smo što je žiri WWCOTY prepoznao velike iskorake koje je brend Jeep napravio ka elektrifikaciji svojih vozila širom sveta, u naporima za ispunjenje svoje vizijeslobode uz nultu emisiju“, rekao je Kristijan Munije, izvršni direktor brenda Jeep. „Ova nagrada za Ženski svetski automobil godine je dodatna potvrda da elektrifikacija poboljšava osnovne mogućnosti naših Jeep vozila. Jeep Wrangler 4xe je jasan primer da možete imati najbolje od oba sveta: legendarne Jeep mogućnosti i zabavu na otvorenom u kombinaciji sa elektrifikovanim, ekološki prihvatljivim paketom koji vam omogućava da uživate u prirodi u gotovo apsolutnoj tišini.” Hibridni pogon modela Wrangler 4xe kombinuje dvolitarski četvorocilindrični turbo motor visoke tehnologije sa dva elektromotora, visokovoltažnim pakovanjem baterija i automatski menjač TorqueFlite s osam brzina. Obrtni moment od elektromotora u modelu Wrangler 4xe stiže odmah na zahtev vozača. Pogonski sklop takođe obezbeđuje uštedu goriva, besprekoran, start-stop rad motora.  Najnapredniji pogonski sklop ikada razvijen za model Jeep Wrangler maksimizira efikasnost. Sa 380 konjskih snaga, Jeep Wrangler 4xe pruža performanse, standardne terenske sposobnosti i životni stil električnog vozila.

Datum objave: 21/02/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook