Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Najnoviji koncept brenda – „Easter safari“

Jeep

Najnoviji koncept brenda – „Easter safari“

Poput svih dobrih priča o povratku, da li treba zadržati dokazan šablon u njegovoj nepojmljivoj elektrifikovanoj slavi, ili još više pomjeriti granice legendarne 4x4 sposobnosti i razvoj terenaca brenda Jeep? Može se reći da ljubitelji već znaju odgovor. Priča se nastavlja…

Kultna mjesta za terensku vožnju, poput istorijske staze Rubicon i slikovitih ruralnih staza u Moabu (Juta) , su mjesta gdje se rađaju legendarni terenci za vožnju po stijenama. Prije dvadeset godina, brend Jeep® je predstavio najsposobniji proizvodni model u to vrijeme. Sada, najnoviji koncept Easter Jeep Safari slavi legendarnu terensku sposobnost koja nastavlja da pokreće brend Jeep i pomjera granice performansi, iz decenije u deceniju.

 

 

 


Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao spoj dva moćna terenca poput Jeep Wrangler i Jeep Gladiator? Šta kad bi se pikap usudio da bude više poput terenca kako bi povećao svoj uzlazni ugao? Najnoviji koncept brenda Jeep koji izlazi ove godine, Easter Jeep Safari, ponovo osmišljava kako terensko vozilo treba da izgleda, pružajući izobilje samopouzdanja na četiri točka, uz slobodu spuštenog krova. Jeep voli dobro putovanje u prošlost, pogotovo tokom događaja Easter Jeep Safari.

 

 

 

 Ove godine, Jeep tim dizajnera vrijedno radi na terencu koji će biti omaž Jeep vozilu iz prošlosti. Nagovještaj, on kombinuje vojnu istrajnost i odlučnost sa 4xe tehnologijom električnih vozila. Gurajući legendarnu slobodu spuštenog krova brenda Jeep do krajnjih granica, ovaj koncept nosi najnovije prilagođene inovacije od Jeep Performance Parts i kompanije Mopar, spreman da dokaže svoju legendarnu terensku sposobnost i 4xe plug-in hibridnu terensku snagu, koja je ekskluzivna u klasi, na nekim od najtežih staza na svijetu.

Datum objave: 07/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook