Naslovna > Teme > Nakon Ženeve – New York!

Novosti

Nakon Ženeve – New York!

Zbog aktuelne pandemije korona virusa nakon otkazivanja sajma u Ženevi, organizatori njujorškog automobilskog spektakla su se odlučili za isti korak...

 

Sajam u New Yorku je bio zakazan za period od 10. do 19. aprila, a konferencije za medije nekoliko dana ranije, da bi se organizatori ovog događaja odlučili na otkazivanjezbog aktuelne pandemije korna virusa. Ovaj događaj je druga „žrtva“ korona virusa, nakon otkazivanja 90-tog jubilarnog sajma u Ženevi, kada je švajcarska vlada odlučila da zabrani sva javna okupljanja i događaje gdje prisustvuje više od hiljadu ljudi.

 

 

Dobra vijest je ta da sajam automobila u New Yorku nije u potpunosti otkazan, već je njegov početak odgođen za ljetnji period, jer se do tada očekuje prestanak pandemije. Novi termin održavanja ove manifestacije se može očekivati u periodu od 28. avgusta do 6. septembra, ali nije sasvim sigurno da će pojedini brendovi čekati čak pola godine kako bi prikazali svoje modele ili će svoje novitete predstaviti putem zvaničnih web stranica.

Datum objave: 12/03/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook