Naslovna > Vijesti > NAPAC- izložba modifikovanih i tjuniranih vozila

Tokyo Auto Salon 12.-14.01. 2018

NAPAC- izložba modifikovanih i tjuniranih vozila

Ako je vaša percepcija o Japanu stvorena po uzoru na na film Fast and Furious: Tokyo Drift, sigurno nećete biti razočarani ovim događajem.

Na lokaciji Makuhari Messe uz ivicu Tokyo Bay zaljeva, pod pokroviteljstvom Nippon Auto Parts Aftermarket Committee organizovana je najveća  izložba  modifikovanih i tjuniranih vozila na svijetu. Preko 1000 automobila i oko 4000 tjuning  komponenti biće predstavljeno posjetiocima, a uz njih 300.000 sajmu će prisustvovati i poznate ličnosti iz svijeta filmske industrije. Mada izložba traje 3 dana, posjetioci će moći razgledati eksponate samo u subotu i nedjelju, dok je petak rezervisan za predstavnike  automobilske industrije, poznate ličnosti i one koji žele da doplate za premium ulaznicu.

 

Za oba dana ulaz je slobodan za djecu koja pohađaju osnovnu školu i najmlađe, dok odrasli plaćaju cijenu karte od 2000 japanskih jena odnosno 15 eura. A koliko je stvarno veliki ovaj događaj govori nam podatak o 2.200 zaposlenika koji će se brinuti da sve protekne u najboljem redu, dok će  dodatnih 1.700 đaka i sudenata će biti raspoređeno na ulazima i štandovima.

Datum objave: 12/01/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook