Naslovna > Automobili > Volkswagen > Passat > Naredne godine redizajn Passata

Volkswagen

Naredne godine redizajn Passata

Iako je već najavljena osma generacija popularne njemačke limuzine, VW za narednu godinu sprema redizajn aktuelnog Passata...

Passat bi uskoro trebao dobiti redizajniranu verziju, a svijetu trenutno postoje tri varjante, zavisno od regiona u kome se prodaje. Kinesko tržište ove godine je dobilo svoju, koja je zasnovana na MQB mehaničkoj platformi, a VW grupacija sada je objavila rendere za  redizajniran aktuelnog modela, koji će biti predstaviti naredne godine.

 


Premijera je planirana za Sajam automobila u Ženevi. Poznato je da ovaj proizvođač ne vrši drastične promjene kada su u pitanju redizajn automobila, pa ni ovog puta ne trebamo očekivati neku veliku transformaciju. Kao i do sada, kupci će na raspolaganju imati limuzinsku i karavan verziju, a pogonske jedinice bi se trebale zadžati od aktuelnih modela. Volkswagen bi inače tokom prizvodnog ciklusa najavljenog automobila želio obilježiti jubilej od čak 30 miliona prodatih jedinica ovog modela. U proteklih skoro 5 decenija, Passat je širom svijeta isporučen u preko 29 miliona primjeraka.

Datum objave: 21/12/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook