Naslovna > Teme > Nastavlja se rebrending benzinskih stanica

Optima Grupa

Nastavlja se rebrending benzinskih stanica

Кompanija „NESTRO PETROL" nastavlja projekat rebrendinga svoje maloprodajne mreže, u okviru kojeg je novi vizuelni identitet dobila benzinska stanica „Blažuj" koja se nalazi na Ilidži, kanton Sarajevo.

Rebrending ove benzinske stanice izvršen je u skladu sa strogim tehničkim standardima uz poštovanje visokih normativa zaštite na radu. Benzinska stanica „Blažuj" jedna je od 10 Nestro benzinskih stanica čiji je rebrending planiran tokom 2020. godine. Podsjećamo da je u junu ove godine otvorena jedna od najsavremenijih benzinskih stanica „Zalužani" koja se nalazi na frekventnoj i atraktivnoj lokaciji na auto putu Banja Luka - Zalužani.

 

 

„Bezuslovno ćemo nastaviti modernizaciju opreme na benzinskim stanicama. Na naše benzinske stanice kupci prvenstveno dolaze zbog kvaliteta goriva, ali naša je želja da im obezbjedimo i najbolju uslugu. Rebrending će nam pomoći da to i ostvarimo.", istakao je generalni direktor NESTRO PETROL-a Rais Safin.

 

 

Rebrending benzinske stanice „Blažuj" i izgradnja benzinske stanice „Zalužani" provedeni su u skladu sa svim preventivnim mjerama nadležnih institucija u BiH, a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19. Na ovim benzinskim stanicama, kao i na svim drugim maloprodajnim objektima „NESTRO PETROL" i dalje su na snazi sve mjere predostrožnosti koje su već dokazale svoju efikasnost tokom pandemije virusa korona, a u cilju zaštite kako radnika, tako i klijenata kompanije.

 

 

Na rebrendiranoj benzinskoj stanici „Blažuj" potrošačima je 24 časa na raspolaganju širok asortiman goriva, motornih ulja, maziva i specijalnih tečnosti iz Rafinerije ulja Modriča, kao i dopunskog asortimana.

Datum objave: 02/09/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook