Naslovna > Automobili > Rolls-Royce > Cullinan > Nezvanične fotografije Cullinan izašle u javnost

Rolls-Royce

Nezvanične fotografije Cullinan izašle u javnost

Na fotografijama se vidi da automobil posjeduje masivnu rešetku hladnjaka, prepoznatljivu figuricu na poklopcu pogonskog agregata, kockastiji izgled, bogatu unutrašnjost...

Fotografije dugoočekivanog Rolls-Royce Cullinan, koji će već danas biti predstavljen javnosti, procurile su na Internetu čime je praktično otkriven njegov izgled prije zvanične promocije. Fotografije su do očiju javnosti navodno stigle sa jednog od privatnih događaja na kojem je ovaj britanski proizvođač automobila klijentima pokazao svoj prvi SUV model. Na snimcima nisu vidljivi svi detalji vozila ali su svakako otkrivene njegove glavne linije i onako kako bi on trebao da izgleda.

 

 

Koliko su ove fotografije mjerodavne bice poznato nakon zvaničnog predstavljanja vozila. Ono što je vidljivo je to da ovaj automobil posjeduje masivnu rešetku hladnjaka i prepoznatljivu figuricu na poklopcu pogonskog agregata. Osim ovoga novi Cullinan, u odnosu na svoje predhodnike koji su malo oblijeg izgleda, on će zadržati “kockastiji” dizajn. Automobil posjeduje i veće farove kao i usisnike za vazduh. Karatkeriše ga i obiman poklopac motora, upadljivi naplatci i izvanredna unutrašnjost. Iz kompanije obećavaju da je reč o jednom od najluksuznijih SUV modela ikada kreiranih. Da li će biti tako ostaje da se vidi nakon zvanične prezentacije vozila.

Datum objave: 10/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook