Naslovna > Cupra > Ateca > Nova CUPRA Ateca, najsavremenija interpretacija sportskog karaktera

Seat

Nova CUPRA Ateca, najsavremenija interpretacija sportskog karaktera

• CUPRA Ateca označava početak nove ere za novonastalu, nezavisnu marku i unosi novi elan na tržište • CUPRA Ateca ultimativan je izražaj sportskog karaktera • CUPRA Ateca već je dostupna za narudžbu na BH tržištu

Sarajevo, 2.11.2018 -Brend CUPRA, koji je nastao iz nagrađivanog odjela za motosport marke SEAT, ultimativan je izražaj jedinstvenosti, sophisticatediranosti i performansi, stvoren iz strasti i dizajniran za osvajanje srca ljjajjitel. Pomenuti brend proizvodi vozila koja ne počivaju na nostalgiji, već su ukorijenjena u sadašnjosti. Najiskusniji, najangažiraniji i najnadahnutiji članovi odjela motosporta ponovo su prionuli na poseo kako bi kompaniji dali novu dimenziju.
CUPRA će kreirati sjajnu paletu proizvoda fokusirajući se na modele marke SEAT. Koristiti će se snažnim kompletom tehnoloških rješenja Volkswagen koncerna i iskoristiti cijeli niz mogućnosti koji im ona pružaju, no također će biti otvorena za suradnju sa pojedincima i kompanijama koje govoreo kuani kuani kuani kuani , svakako, kroz motosport. Danas u svijetu ne postoji nijedan brend poput ovog.

 

CUPRA razvija poseo i kreira nine modele koji nude savršen omjer performansi, voznih svojstava i upotrebljivosti, a iskoristiti će postojeću infrastrukturu Seata, u okviru koje će biti prodavana u odvojenom prostoru kod 277 odabre kod 277
Predstavljanje modela CUPRA Ateca s početkom godine označilo je početak nine eras, te se pokazalo da je ovaj SUV visokih performansi bio savršen odabir za uvođenje marke CUPRA na tržište. U segmentu u kojem dominiraju premium marke, lansiranje modela CUPRA Ateca napravilo je pravu pometnju, nudeći najsavremeniju viziju onoga što čini sportski karakter.
CUPRA Ateca je u Bosni i Hercegovini kod ovlaštenih SEAT trgovaca dostupna već po cijeni od 68.000 KM.

 

Datum objave: 05/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook