Naslovna > Vijesti > Nova Fabia COOL

Jesenja poslastica iz Škode

Nova Fabia COOL

Ove jeseni u Škodinoj ponudi je nova Fabia dodatno opremljena akcijskim paketom COOL, koji je kreiran s posebnom pažnjom kako bi ovaj model učinio još atraktivnijim, komfornijim ili sigurnijim ...

Paket je kreiran za sve nivoe opreme: Active, Ambition i Style, a dostupan je kako za hatchback tako i za combi varijante, i što je posebno važno, za sve motore u ponudi. Prodajna akcija je počela sredinom septembra, a količine su ograničene. Ono što je najvažnije je da je paket je potpuno besplatan za kupce, tako da po cijeni osnovnog modela kupci dobivaju puno opremljeniji automobil.

 

Ovo je treća generacija Fabije koja u sebi nosi naslijeđe prethodnih generacija, ali je tehnološki mnogo naprednija, sigurnija i prostranija. Opremljena je brojnim Simply Clever rješenjima kao što je držač karte za parking ili strugalica za led na poklopcu spremnika za gorivo. To su male stvari koje život čine lakšim i prave veliku razliku. 19 njih su iznenađujući u svojoj sofisticiranosti, iskoristivosti i funkcionalnosti, a 9 ih je potpuno novih u Fabiji.

 

Prva generacija modela Fabia se na bosanskohercegovačkom tržištu pojavila 2000. godine i od tada pa do danas je među najprodavanijim modelima u BiH. Ukupno je kupcima u BiH u proteklih 15 godina, koliko je Fabia na BH sceni,  isporučeno blizu 17.000 primjeraka ovog automobila. Svi kupci su se uvjerili u prednosti kupovine novog vozila i najbolji odnos uloženo-dobiveno, kad je u pitanju Fabia. Kupovina novog automobila se definitivno isplati i nije ništa drugo nego pametna odluka- Simply Clever.

 

Datum objave: 06/10/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook