Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulia > Nova izdanja za istinske ljubitelje vožnje

Alfa Romeo Giulia i Stelvio „Estrema“

Nova izdanja za istinske ljubitelje vožnje

Alfa Romeo predstavlja Giulia i Stelvio „Estrema“, prvo globalno posebno izdanje koje je spojilo najveća postignuća u tehničkom usavršavanju i dinamici vožnje…

Alfa Romeo je predstavio posebno izdanje modela Giulia i Stelvio – „Estrema“ – u Hinwilu, u centru Alfa Romeo F1 tima. Prvo globalno posebno izdanje „Estrema“ donosi postignuće u smislu tehničkih i dinamičkih mogućnosti, stila i sportskog duha. Nakon Sprint i Veloce paketa opreme, sad Italijani nude novi paket – „Estrema“, koji je doslovno na tragu sportskog Quadrifoglio modela. Kao i do sada, Giulia i Stelvio „Estrema“ dolaze u verzijama s 2,0-litarskim turbo benzinskim i 2,2-litarskim turbo dizel pogonskim jedinicama, u kombinaciji s 8-brzinskim automatskim mjenjačem i Q4 pogonom na sva četiri točka. Za kraj, užitak u vožnji donijeti će Harman Kardon audio sistem s 14 zvučnika.

 

 

 

 


Takođe, standard za oba automobila su prilagodljivi tempomat, upozorenje o napuštanju trake, automatsko kočenje u slučaju nužde i pomoć u mrtvom uglu. Alfa je posebno ponosna na svoju saradnju sa Alfa Romeo F1 timom, koji je pomogao u raspodjeli težine i drugim izmjenama performansi. Sada možete naručiti i Giulia Estrema i Stelvio Estrema, a prve isporuke se očekuju u trećem kvartalu godine. Četiri boje su dostupne za oba vozila, a cijene počinju od 55.090 dolara za RWD Giulia Estrema i 58.950 dolara za Stelvio Estrema. Ako želite AWD Giulia Estrema, moraćete potrošiti najmanje 57.090 dolara.

Datum objave: 02/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook