Naslovna > Automobili > Volkswagen > T-Roc > Nova serija T-Roca

VW T-Roc Black Edition

Nova serija T-Roca

Volkswagen je lansirao na tržište specijalnu seriju crossovera T-Roc pod oznakom Black Edition...

Ova serija predstavlja najprodavaniju SE varijantu T-Roca sa nizom dodatne opreme i ukrasnim crnim detaljima na karoseriji i unutrašnjosti kabine. Kozmetičke izmjene u odnosu na standardni T-Roc SE uljkučuju novi crni 18-inčni aluminijumski naplaci. prednje LED svjetlosne grupe, zatamnjena zadnja stakla, jedinstvenu oznaku na C-stubu, kao i rešetku hladnjaka, obloge retrovizora, krovne nosače i cijevi izduvnog sistema u crnoj boji.

 

 

 

Tu su i prednji i zadnji parking senzori, adaptivni tempomat i par elegantnih sklopivih retrovizora sa grijačima. Iako nosi oznaku Black Edition, ovaj T-Roc je dostupan i u standardnim karoserijskim nijansama kao što su Energetic Orange, Tumeric Yellow, Ravena Blue, Deep Black Pearl i Flash Red.

 

 

U unutrašnjosti kupci dobijaju klavirski sjajno crnu komandnu tablu sa bijelom ambijentalnom rasvjetom, kožom presvučenu ručicu mjenjača i novi višenamjenski sportski upravljač sa kontrastnim šavovima u sivoj nijansi. Kao i u T-Roc SE modelu tu je i infotaiment sistem od osam inča sa Android Auto i Apple CarPlay podrškom.

 

 

Kupcima su na izboru četiri pogonska turbo agregata koji isporučuju snagu samo na prednju osovinu. Benzinske varijante se nude u jednolitarskom trocilindrašu od 115 KS ili u 1,5-litarskom četvorocilindrašu od 150 KS. Dizelske varijante uključuju 1,6-litarski četvorocilindarski agregat od 114 KS i dvolitarski četvorocilindraš od 150 KS.

Datum objave: 25/05/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook