Naslovna > Automobili > Renault > Kangoo > Nova unutrašnjost i više prostora

Renault Kangoo

Nova unutrašnjost i više prostora

Renault je po prvi put prikazao slike nove generacije dostavnog modela Kangoo...

Iako je prikazao izgled eksterijera novog Kangooa, tačan izgled unutrašnjosti za sada ostaje nepoznat. Međutim, Renault obećava da će enterijer biti potpuno nov i da će biti sličan kao u ostalim putničkim modelima iz ponude. Ovo znači da bi novi Kangoo mogao biti opremljen najnovijim 7-inčnim infotainment sistemom i 4,2-inčnim displejem za prikaz podataka među analognim instrument pokazivačima.

 

 

 

Tu će se naći i digitalni zadnji retrovizor koji će prema riječima proizvođača unaprijediti vidljivost pozadi, jer će novi model imati pregradu koja odvaja kabinu od prostora za teret. Naravno, mnoštvo sistema bezbjednosti i asistencije vozaču se podrazumijeva.

 

Novi Kangoo će i dalje biti odstupan u dvije dužine karoserije, ali će biti i nešto duži od prethodnika. Odlazeći model je imao kapacitet od 3 m3, dok je varijanta sa produženim međuosovinskim rastojanjem raspolagala sa 4 m3 tovarnog prostora. Ove cifre su sada porasle na 3,3, odnosno 4,2 m3 u novoj generaciji.

 

 

Za sada još nema službenih informacija o paleti pogonskih jedinica novog Kangooa, ali se očekuje da bi ga mogla pokretati trenutna Renaultova linija 1,5-litarskih  dizelskih četvorocilindraša. Moguće je da će se nuditi dvije izlazne varijante od 95 i 115 KS uparene sa šestostepenim manuelnim mjenjačem koji prenosi ukupnu snagu na prednju osovinu. Renault je takođe potvrdio informaciju o čisto električnoj varijanti modela Kangoo u doglednoj budućnosti, ali za detaljne informacije ipak treba sačekati zvaničnu prezentaciju...

Datum objave: 12/11/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook