Naslovna > Automobili > Toyota > Aygo > Nove boje Aygo modela

Toyota

Nove boje Aygo modela

Sajam automobila u Ženevi za nešto više od pola mjeseca će otvoriti svoja vrata, a mnogi proizvođači otkrivaju sve više detalja o onom što ćemo vidjeti u ovom švajcarskom gradu…

Toyota će svoj model Aygo predstaviti u dvije verzije, X-Cite i X-Style koje će krasiti kombinacija žute i bijele boje, kao i 15-inčni naplaci, dok vizuelnom izgledu dodatno doprinose zatamnjena zadnja stakla. X-Style stiže u bijeloj boji sa Orange Twist sklopivim platnenim krovom, te raznim kontrasnim elementima u narandžastoj boji. Enterijerom dominira ista kombinacija boja kao i na spoljašnjosti automobila, uz crne ukrasne elemente u visko sjajnoj završnoj obradi, sjedišta su djelimično presvučena kožom.

 


Aygo X-Cite takođe dolazi u kombinaciji boja, ovoga puta karoserija je narandžasta, krov, naplaci, retrovizor i još po neki detalj su u crnoj boji. U obe verzije će se naći multi funkcionalni upravljač, klima uređaj, kao i multimedijalni sistem sa ekranom osjetljivim na dodir, veličine 7 inča, te Android Auto i Apple CarPlay funkcijama za povezivanje sa telefonom. Ispod poklopca motora se krije 1.0 litarski benzinski agregat sa tri cilindra, koji razvija 72 ks. Aygo će posjedovati Toyota Safety Sense, kao opciju, te beskontaktno otključavanje i startovanje motora.

Datum objave: 11/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook