Naslovna > Automobili > Honda > CR-V > Nove i kvalitetnije špijunske fotografije

Honda CR-V

Nove i kvalitetnije špijunske fotografije

SUV Model nove generacije uhvaćen je na testiranju u Njemačkoj, dajući priliku javnosti da se bolje upozna sa njegovim izgledom...

U martu ove godine testni model nove generacije Hondinog modela CR-V po prvi put je uhvaćen na špijunskim fotografijama, ali zbog udaljenosti od vozila na njima nije bilo šanse da se vidi išta drugo osim generalnog oblika i veličine automobila. Međutim danas su, tokom testiranja u Njemačkoj, zabilježene nove fotografije, dosta boljeg kvaliteta, na kojima se testni model jasnije i detaljnije vidi. Model uhvaćen na najnovijim slikama je u potpunosti obložen kamuflažnom maskom, ali na njemu se može primjetiti dosta postavki koje su, kako se čini spremne za fabričku proizvodnju.

 

 

 

 

 

Prije svega tu se misli na serijski spremna LED svjetla, sa najvjerovatnije hromiranom trakom koja jedinice osvjetljenja razdvaja u dvije svjetlosne grupacije. Između farova se nalazi šestougaona maska hladnjaka sa velikim Hondinim logom u sredini. Dalje, govoreći o izmjenama kod prototipa sa slike u odnosu na trenutnu generaciju, možemo primjetiti drugačiji položaj retrovizora, koji se sada nalaze na vratima. Generalno utisak je da je ovaj model većih dimenzija od prethodnika. Međutim čini se da ipak verzija sa fotografija posjeduje pet sjedišta i nije jasno da li će u ponudi biti model sa tri reda sjedišta. Sudeći po trenutnoj generaciji, to bi se moglo desiti, jer kupci, makar na nekim tržištima, su u mogućnosti da biraju ovu glomazniju verziju.
Nema podataka o pogonskim sklopovima, iako špijunirani model najvjerovatnije posjeduje motor sa unutrašnjim sagorijevanjem, što se može pretpostaviti na osnovu dvostrukih izduvnih otvora, koji se nalaze nazad. Sudeći po strategiji ove kompanije, možemo očekivati i elektrifikovane verzije, pa čak i potpuno električno izdanje. Za sada pretpostavka je da će nova generacija biti predstavljena naredne godine, ali da bi se na tržištu mogla pojaviti 2023. godine.  

Datum objave: 12/08/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook