Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > GLE > Novi GLE Na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Mercedes-Benz

Novi GLE Na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Tradicionalno, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Fuso i Setra vozila izlaže od 22. do 31. marta na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u jednoj od najvećih hala Beogradskog sajma, hali 3...

Na 3,000 kvadratnih metara Mercedes-Benz će predstaviti više premijera. Posjetioci će imati prilike da upoznaju poznatog terenca, GLE u potpunom novom izdanju. U Beograd stiže i najmanji kupe sa četvoro vrata CLA, koji je premijeru imao početkom ove godine u Las Vegasu. Pored ovih noviteta, beogradska publika će imati priliku da po prvi put vidi i novu B-Klasu. Poseban osvrt biće na atraktivne AMG modele, prije svega na ekskluzivan GT AMG 4-door, koji će takođe imati svoju premijeru. Pored toga, u okviru AMG ponude,  na sajmu će biti predsavljen i GT R, kao i A35, koji predstavlja ulaznicu u AMG svet. U segmentu lakih dostavnih vozila biće predstavljena redizajnirana  V-Klasa, koja u Beograd dolazi pravo sa ženevskog salona automobila.


Atraktivne prodajne akcije i posebni uslovi finansiranja su takođe dio  ponude. Specijalne ponude se odnose na A-Klasu i CLA čija će cijena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila , posebna ponuda je za popularni GLC. Ovaj model će iznositi 46.990 EUR a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer, cijena će biti 50.036 EUR. U saradnji sa dugogodišnjim partnerom, OTP Leasing-om, tu su i posebni uslove finansiranja, uz kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine. Posebnu ponudu za poslovne korisnike, u okviru programa Business Solution. On podrazumijeva ponudu finansijskog lizinga koja obuhvata: popust na cijenu vozila, popust na paket produžene garancije i održavanja, dva seta pneumatika i hotel za gume. Ponuda Business Solutions odnosi se na modele C-Klasa i E-Klasa. Osim novih modela, Star Import je ove godine pionir u uvođenju još jedne sajamske novine. Po prvi put beogradska publika će imati priliku da na licu mesta, od mladih stručnjaka, popularno nazvanih Product Expert, koji su prošli Mercedes-Benz obuku, saznaju više o tehničkim karakteristikama i specifikacijama izloženih modela. 
Takođe, po prvi put, kompanija Star Import će izlagati i u hali 3a – pod brendom Auto Space. Širok izbor kvalitetnih rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme brendova Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva nude samo najbolje za vaš automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom prodavaca, brzom isporukom i cjenovnom dostupnošću.
Više informacija o Mercedes-Benz proizvodima dostupno je na:
http://www.mercedes-benz.rs/
Više informacija o brendu Auto Space dostupno je na:
www.autospace.rs

Datum objave: 09/03/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook