Naslovna > Vijesti > Novi koncept jarkih boja

CITROËN SpaceTourer Hyphen

Novi koncept jarkih boja

Povodom lansiranja SpaceTourera, CITROËN se udružuje s francuskom pop grupom „HYPHEN HYPHEN” i otkriva koncept jarkih boja s pogonom na četiri točka koji pršti energijom: koncept SpaceTourer HYPHEN. Pun optimizma i energije, konceptSpaceTourer HYPHEN biće hit marke CITROËN na Ženevskom salonu automobila ...

CITROËN SpaceTourer HYPHEN, svježeg pustolovnog izgleda jarkih boja, otvara vrata beskrajnom putovanju. Već u svojem nazivu, Hyphen, povezuje porodicu i osobe željne putovanja, monovolumene i SUV vozila, grad i otvorene prostore. U njemu sve postaje moguće. Svako se može smjestiti u njega kako bi se upustio u beskrajnu avanturu.

 

Zbog toga je sasvim prirodno što se Marka obratila pop grupi HYPHEN HYPHEN da učestvuje u njegovoj promociji. Oni su mlada energična grupa iz Nice, nominovana 2016. za francusku muzičku nagradu « Victoires de la musique », koja upravo postaje vodeće ime na elektropop sceni.

 

Arnaud BELLONI, direktor Marke za marketing i komunikaciju, izjavio je: „CITROËN je oduvijek znao kako biti inovativan, ispred svog vremena i otkrivati talente. Susret s grupom HYPHEN HYPHEN i dogovaranje partnerstva za nas su odmah bili posve logični. To je nabijena i nekonvencionalna grupa s istinskim grafičkim i glazbenim potpisom. Možda se djelomično radilo o marketingu, ali se svakako radilo o ljubavi na prvi pogled! Za nas je to bio način da ujedinimo svoje vrijednosti, poput optimizma, dijeljenja i kreativnosti. ”

Datum objave: 08/02/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook