Naslovna > Automobili > Bentley > Bentayga > Novi nivoi opreme, više snage i veći domet

Bentley Bentayga Hybrid

Novi nivoi opreme, više snage i veći domet

Osim dodatne snage i većeg dometa, Bentayga Hybrid takođe ima dvije nove opreme za kupce: S i Azure. Hybrid S – kao što slovo implicira – poboljšava Bentaygu agresivnijim vizuelnim i performansama...

Luksuzni proizvođač automobila sa sjedištem u Creweu je ažurirao i poboljšao svoj hibridni SUV Bentley Bentayga Hybrid za novu modelsku godinu dodavši malo više snage, malo dodatnog dometa i dvije nove opcije opreme – obje preuzete iz modela sa SUS agregatima. Ispod poklopca motora je 3,0-litarska V6 hibridna pogonska jedinica sa turbo punjenjem i jednim električnim motorom od 100,0 kilovata. Sada se taj duo uparuje s većim baterijskim paketom od 18,0 kilovat-časova za razliku od prošlogodišnje jedinice od 13,0 kilovat-časova, što mu daje dodatne kilometra dometa, povećavajući tu cifru sa 40 kilometara na 43 kilometra ove godine. Poboljšana Bentayga Hybrid ima i veću snagu nego do sada, a radi se o kombinovanih 456 konjskih snaga i povećanim obrtnim momentom za 15 posto.

 

 

 

 

Vješanje je tvrđe, kontrola vuče je agresivnije podešena u Sport modu, a tu je i novi izduvni sistem koji SUV-u daje dublji zvuk. Standardni Blackline paket takođe zamjenjuje spoljašnje hromirane naglaske za sjajnu crnu. Bentayga Hybrid Azure se opredjeljuje za luksuz umjesto za sportski. Komforni paket prednjih sjedišta je ovde standardan i sadrži prednja sjedišta sa električnim podešavanjem u 22 smjera sa grijanjem i ventilacijom i ekskluzivni dijamantski prošiveni uzorak na koži. Kupci takođe mogu birati između 15 različitih kožnih opcija u boji i tri jedinstvene završne obrada drveta: tamni orah, orah u obliku krune i koa.

Datum objave: 29/09/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook