Naslovna > Automobili > Renault > Talisman > Proljetna auto show manifestacija na Trgu Kraijne

Guma M Banja Luka

Proljetna auto show manifestacija na Trgu Kraijne

Jedna od vodećih bh. kompanija u oblasti autoindustrije i generalni uvoznik za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila, odnosno uvoznik Nissana mostarska Guma M d.o.o. i njena filijala Guma M Banja Luka u okviru „proljetne auto show“ manifestacije početkom jula su na trgu Krajine u Banja Luci izložili trenutno najzanimljivije nove i akcijske modele iz programa proizvođača, koje zastupaju na bh. tržištu...

Banjalučani su tako imali priliku da se od 6. do 9. juna detaljno upoznaju sa karakteristikama, opremom i uslovima za kupovinu Nissan Qashqaija i X-Traila, Renault Kadjara i Talismana, odnosno Dacie Sandero Stepway i Dustera u specijalnim i bogato opremljenim Techroad izdanjima.

Od prvog januara 2019. kompanija Gume M d.o.o. Mostar je na bh. tržištu preuzela cjelokupno uvozništvo za Renault, Nissan i Daciju, te proširila svoje poslovanje u ovom segmentu sa Mostara, Sarajeva, Tuzle i na Banja Luku. Na ovaj način značajno se promijenila naše poslovanje u BiH. Naime sada imamo samo jednog uvoznika, sva naša ponuda je jedinstvena, a takve su između ostalog postale sve usluge koje nudimo na teritoriji BiH. Navedena reorganizacija omogućila nam je da se dodatno približimo našim kupcima i da im na manifestacijama poput današnje ponudimo i iz prve ruke predstavimo najzanimljivije nove i akcijske modele - izjavio je Davorin Vidačković, voditelj marketinga za Renault, Dacia i Nissan na bh. tržištu, u kompaniji Guma M.

Svih šest automobila, koje su na Trgu Krajine izložili predstavnici Guma M Banja Luka probudili su pažnju Banjalučana. Zanimljivi od ostalih ipak su bili akcijski modeli.

Guma M trenutno u svojim centrima širom BiH sprovodi nekoliko veoma interesantnih akcija. Jedna od zanimljivijih, barem prema dosadašnjim reakcijama javnosti i kupaca je ona koja se odnosi na Nissan Qashqai. Naime, kompaktni Nissanov SUV ponuđen je u kombinaciji sa najsavremenijim 1,3-litarskim turbobenzinskim motorom i veoma sadržajnim N-Connecta paketom opreme za 46.800 KM. Na ovaj model Nissan daje petogodišnju garanciju ili do 160.000 pređenih kilometara što je jedinstvena ponuda u ovoj klasi. Veliko zanimanje bilježimo i za akcijsku Daciju Sandero Stepway koja je dostupna po startnoj cijeni od 18.000 KM uz sedmogodišnje finansiranje. Sada već mogu da najavim da ćemo u narednom periodu imati i jednu veoma zanimljivu akcijsku ponudu čiji predmet će biti Renault Kadjar u kombinaciji sa novim 1.3-turbobenzinskim motorom i bogatim Limited paketom opreme – rekao nam je Dejan Špirić, prodajni savjetnik i prodaja vozila u Guma M Banja Luka.

Predstavnici kompanije Guma M iskoristili su banjalučku izložbu da pozovu sve zainteresovane kupce i ljubitelje Renaulta, Nissana i Dacije da posjete njihove centre u Mostartu, Sarajevu, Tuzli i Banja Luci i lično se uvjere u pogodnosti i vrhunski kvalitet usluge koju nudi njihova kompanija.
 

Datum objave: 13/06/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook