Naslovna > Teme > Novi salon sa servisnim centrom STARline

Mercedes-Benz

Novi salon sa servisnim centrom STARline

Mercedes-Benz STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, otvorio je svoja vrata na još jednoj adresi...

 

Od 1. februara ove godine Mercedes-Benz STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, otvorio je svoja vrata na još jednoj adresi kako bi bio još dostupniji svim klijentima i pružio im ugodnije iskustvo poslovanja sa jednim od najvrednijih svjetskih brendova. Usluge prodaje i servisiranja putničkih Mercedes-Benz vozila sada se obavljaju u novom, moderno opremljenom salonu na adresi Osik br. 4 u Blažuju, općina Ilidža.

 

 

Novi, reprezentativniji salon na brzoj cesti Ilidža-Blažuj donosi niz unapređenja, a iz STARlinea podsjećaju da su upravo oni prva kompanija u regionu koja je implementirala MAR2020 standarde grupacije Daimler AG. U budućnosti će STARline raditi na dvije lokacije - trenutnoj lokaciji u Vogošći (Muje Šejte br. 7), gdje će se prodaja i servis bazirati na komercijalni program koji uključuje kamionski, autobusni program i program lakih dostavnih vozila, te na novoj lokaciji u Blažuju (Osik br. 4), gdje će fokus biti na putničkim vozilima.

 

Za sve informacije možete se javiti putem e-maila: info@starline.ba ili na broj telefona: +387 33 475 570.

Datum objave: 28/02/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook