Naslovna > Teme > Noviteti za tekuću godinu

Volkswagen

Noviteti za tekuću godinu

Mnogo noviteta nam stiže u budućnosti, ali tu su i neki novi modeli koje možemo očekivati već u toku ove godine, ovo je najavljeno na redovnoj godišnjoj konferenciji za medije VW grupacije...

Podsjetimo da pored matične marke, Volkswagen grupaciju čine i brendovi kao što su Audi, Seat, Škoda, Porsche, Bentley, Lamborghini i Bugatti. Među najavljenim novitetima za tekuću godinu se našao VW crossover iz „B“ segmenta, o kome za sada nije saopšteno više detalja, pored toga će biti predstavljene svije električne verzije modela Lavida i Bora za tržište Kine.

 


Takođe je potvrđen i Audijev crossover, koji stiže pod nazivom  Q3 Sportback, dok su iz Porschea najavili dolazak Cayenne Coupe, čiji smo prototip već imali priliku vidjeti na fotografijama sa testova na javnim putevima. Potvrđena je i premijera nove generacija popularnog Golfa, koji stiže do kraja godine, iako on nije prikazan na ovoj konferneciji, njemu će pridružiti i novi Bentley Flying Spur. Najavljene novitete možemo očekivati na nekom od predstojećih međunarodnih velikih sajmova, poput onog u Frankfurtu.

Datum objave: 14/03/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook