Naslovna > Automobili > Renault > Clio > Novo lice ljubimca ulice
FOTO GALERIJA (4)

Predstavljamo - Renault Clio III redizajn

Novo lice ljubimca ulice

Maske su pale, mnogo prije Ženeve i zvanične prezentacije modela. Nakon novog Scenica na Internetu su se pojavile i prve fotografije redizajniranog Renaulta Clio III...

Legenda o Renaultu Clio se nastavlja. Novi model, bolje reći redizajnirana varijanta III generacije ovog popularnog „francuza“ biće javnosti zvanično predstavljena na predstojećem ženevskom sajmu automobila, koji svoje kapije otvara početkom marta. Prostranost, sigurnost, udobnost, primjerno ponašanje, uz rigoroznu kvalitetu proizvodnje, koja ga čini jednim od najpouzdanijih automobila u njegovom segmentu, biće i dalje zaštitni znaci Clija. Što se tiče kozmetičkih izmjen,a zatezanje bora najevidentnije je na prednjem dijelu vozila, dok je zadnji kraj pretrpio neznatne izmjene. Uticaj nedavno predstavljene nove generacije Megana je evidentan, naročito po pitanju izgleda prednjih svjetlosnih grupa te agresivnijeg prednjeg branika. Kao i kod drugih modela Renaulta, od sada je za novi Clio u ponudi  i verzija GT.

 

 

 

 

Renault Clio GT verzija dobila je ekskluzivnu boju, Malta plavu, koja će se pobrinuti za vizuelni identitet i naglasiti sportski karakter ove kompaktne berline. Budući vozači Clija imaće takođe pogodnost da svog ljubimca opreme i Carminat Tom Tom navigacionim uređajem po veoma prihvatljivoj cijeni, koja će na našem tržištu iznositi manje od 500 eura. Tačan datum početka prodaje redizajnirane trojke još nije objavljen, ali se može očekivati da će se novi Renaultov model u salonima naći vjerovatno krajem marta ili početkom aprila. 

Datum objave: 28/02/2009
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook