Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Novogodišnje čišćenje zaliha Volvo XC60

Volvo Car centar Sarajevo

Novogodišnje čišćenje zaliha Volvo XC60

Sa svim svojim odličnim karakteristikama, XC60 je sinonim za inspirativnu vožnju i vozilo koje mami poglede na svakoj cesti...

Volvo XC60 smatra se najpopularnijim SUV-om slavnog skandinavskog brenda, pošto na najbolji način kombinuje dobar dizajn, vrhunsku tehnologiju, bezbjednost i performanse. Novogodišnje vrijeme ne približava samo ljude, nego i iznimni Volvo XC60 svima onima koji ga žele imati u garaži. U ograničenoj novogodišnjoj akciji čišćenja zaliha, koje traje samo do 23. decembra 2022. godine, u Volvo Car centru Sarajevo se nudi novi Volvo XC60 modelne godine 2023. po najpovoljnijim uslovima.  XC60 možete odvesti već od 92.888 KM uz popuste do 7.833 KM, sa izuzetno bogatom opremom i bez čekanja, a uz vozilo dobijate i koristan bonus: besplatan prvi redovni servis. Za još ugodniju kupovinu, nudimo i mogućnost zamjene starog vozila za novo.

 

 

 


U Volvo centru na adresi Safeta Zajke 181 u Sarajevu možete se detaljno upoznati sa raspoloživim vozilima XC60 i odvesti ih na besplatnu probnu vožnju.

Datum objave: 08/12/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook