Naslovna > Automobili > Hyundai > i10 > Objavljene cijene najnovije generacije i10 modela

Hyundai i10

Objavljene cijene najnovije generacije i10 modela

Potpuno novi Hyundai i10 dobija mnoga tehnološka i bezbjedonosna poboljšanja, a sve po početnoj cijeni od 10.990 evra...

Hyundai je potvrdio cijene za evropsko tržište predstojećih i10 modela, koji će biti pušteni u prodaju od februara 2020. Standardni paket opreme, koji obuhvata ulazna Pure verzija modela, će podrazumijevati sistem za održavanje sigurne putanje u saobraćajnoj traci, tempomat, sistem upozorenja o sudaru sa mogućnošću detekcije pješaka, kao i sistem upozorenja na umor i automatski sistem za upućivanje ''poziva u pomoć'' u slučaju sudara. U ovoj varijanti automobil dolazi opremljen sa 1.0-litarskim trocilindričnim motorom sa 67 KS, petostepenim manuelnim mjenjačem i četiri sjedišta, a biće u ponudi sa cijenom od 10.990 evra.

 


Takođe, sa istim trocilindričnim motorom postoji i opcija Select paketa, sa cijenom od 13.390 evra, koji nudi sistem asistencije pri pokretanju na nagibu, multifunkcionalni kožni upravljač, USB konekciju, uređaj za kontrolu klime i alarmni sistem.

 


Kao petosjed, ovaj mali gradski automobil dolazi opremljen sa snažnijim 1.2-litarskim četvorocilindričnim motorom sa 84 KS. Nude se dva paketa opreme kod varijante sa jačim pogonskim sistemom. Trend paket, sa cijenom od 14.990 evra, uključuje elektronski podesive bočne retrovizore sa grijačima, te grijače prednjih sjedišta i volana, sistem pomoći pri parkiranju i napredniji sistem informativne zabave sa ekranom veličine 8 inča i podrškom za Apple CarPlay i Android Auto servise.

 


Vrhunski paket opreme, pod nazivom Style, se kreće od 16.690 evra i dodaje dnevna LED svjetla, svjetla za maglu, zatamnjena stakla i bežični punjač telefona.

Datum objave: 19/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook