Naslovna > Vijesti > Odaberite Mercedes-Benz limuzinu

Akcija C i E-klase

Odaberite Mercedes-Benz limuzinu

Mercedes-Benz STARline pripremio je posebno primamljivu ponudu za C i E-klasu, sa poklon paketom opreme u vrijednosti od 5.720,- KM i posebnim finansiranjem sa plaćenjem polovine iznosa naredne godine, bez bilo kakvih dodatnih troškova. Ponuda uključuje i Forte 5 – integrisani servisni paket …

Mercedes - Benzove limuzine C i E-klase dostupne su u STARlineu po izuzetno atraktivnim prodajnim uslovima. Ovaj ovlašteni Mercedes-Benz partner u Sarajevu, pripremio je posebno primamljivu ponudu za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom, u sklopu koje C i E-klasa dolaze sa paketom dodatne opreme na poklon. Kupci su slobodni odabrati dodatnu opremu za svoju novu premium limuzinu u skladu sa svojim potrebama i preferencijama, a STARline im poklanja dio odabrane opreme u vrijednosti od 5.720,- KM.

 

Uz poklon paket opreme obezbjeđena je i posebna ponuda sa plaćanjem polovine cijene vozila odmah, a druge polovine za 12 mjeseci. Zahvaljujući finansiranju putem lizinga sa 0 % kamatne stope i 0,- KM troška obrade, svi kupci tako mogu uživati u vožnji odmah, a pola iznosa platiti tek u 2016. godini, i to bez bilo kakvih dodatnih troškova.
Ponudu zaokružuje servisni paket Forte 5, sa kojim kupci novog Mercedes-Benza ne moraju razmišljati o cijeni servisa, jer vozila dolaze sa uključenim besplatnim redovno servisnim održavanjem u trajanju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Datum objave: 25/05/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook