Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Odlična ponuda novih i polovnih Volvo automobila

Volvo BiH

Odlična ponuda novih i polovnih Volvo automobila

Volvo nudi najpametniji izbor ako kupujete korišten automobil ovog brenda, a takođe kupci su u mogućnosti da izaberu i sasvim nove modele...

Da li polovni automobil više klase može biti toliko kvalitetan da uopšte ne izgleda polovno? Volvo Selekt odabir poseban je program u koji su uključujena samo najbolja polovna Volvo vozila na tržištu, koja su i dodatno poboljšana – sa 12-mjesečnom garancijom, provjerom u više od 100 tačaka za postizanje najviših standarda, ažuriranim softverom, mobilnom asistencijom i 30-dnevnim obećanjem zamjene! U Volvo Car centru Sarajevo čini se sve da kupovina polovnog vozila bude potpuno pouzdana i sigurna: u ponudi su  odlični uslovi finansiranja, zamjena staro za staro i širok izbor auto osiguranja. Potencijalni kupci mogu da iskoriste akcijsku ponudu i odvezu svog novog ljubimca već od 399 KM mjesečno! Atraktivna akcija traje samo do kraja 31. decembra ili do isteka zaliha!

 

 

 

 

 


Globalna nestašica poluprovodnika izazvana pandemijom korona virusa već neko vrijeme uzrokuje ozbiljne probleme u proizvodnji automobila širom svijeta i predviđa neizbježan rast cijena u 2022. godini. Za razliku od većine automobilskih kompanija koje gotovo da nemaju automobile dostupne za isporuku odmah, Volvo nudi pouzdano snabdijevanje vozilima koje redovno ažurira na svojim web stranicama. Riječ je o izuzetno bogatoj ponudi koja, za ove prilike i vremena, donosi mnogo više od same količine. U posebnoj ponudi vozila sa zalihe, Volvo nudi svoje bogato opremljene modele S60, V60, V90 Cross Country, XC60 i XC90 po najpovoljnijim akcijskim cijenama, a kupci ih mogu odvesti odmah. Za još lakšu kupovinu dostupno je fleksibilno i pristupačno Volvo Car Finansiranje. Vrijeme za povoljnu kupovinu ističe, zato se preporučuje kupovina odmah.

Datum objave: 23/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook