Naslovna > Teme > Oktoberfest u Porsche Sarajevo salonima

Porsche BH

Oktoberfest u Porsche Sarajevo salonima

Shell, partner ovog događaja, nagrađuje prvih 20 klijenata koji u periodu trajanja Porsche Oktoberfest zakažu termin u Škoda servisu poklon vaučerom za 5 litara motornog ulja...

 

 

U  prodajnim salonima Porsche Sarajevo (VW, Audi, Seat, Škoda) u periodu od 25.09. do 25.10. 2018. godine održat će se “Porsche Oktoberfest”. Svi modeli automobila iz VW grupacije će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama i uslovima finansiranja u saradnji sa Porsche leasingom. Ponuda se odnosi na odmah raspoloživa vozila,  kao i na konfigurisana vozila od strane kupaca u periodu trajanja Oktoberfesta. Takođe, svi vlasnici vozila marki VW grupacije mogu ostvariti uštede na servisne usluge i dodatnu opremu. I to nije sve. Shell, partner ovog događaja, nagrađuje prvih 20 klijenata koji u periodu trajanja Porsche Oktoberfest zakažu termin u Škoda servisu poklon vaučerom za 5 litara motornog ulja.  Pored kupovine novih vozila klijenti će imati mogućnost da kupe i rabljeno vozilo iz bogate ponude DasWeltAuto,  te da ostvare  Oktoberfest bonus u iznosu od 999 do 9.999 KM. Navedeni bonus se odnosi na odabrana vozila. 


* Akcija 8+( za vozila starija od 8 godina) - ulje, uljni filteri, rad, pregled vozila i dijagnostika po cijeni od 99 KM.
* Akcija 4+; povoljne cijene servisnih paketa za vozila starija od 4 godine
* Ugradnja meta alarma 460,00 KM sa PDV-om
* 15% na cijeli asortiman dodatne opreme


 

Datum objave: 27/09/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook