Naslovna > Automobili > Citroen > DS5 > Oličenje Marke DS

Novi DS 5

Oličenje Marke DS

Uz avangardan dizajn, dinamična vozna svojstva, profinjenost i posvećenost detaljima te ponudu naprednih tehnologija, novi DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih automobila marke DS. Poput prave perjanice, novi DS 5 utjelovljuje avangardni duh marke DS, i predstavlja novu prednju masku identitet budućih modela Marke ...

Od okomito postavljene i pomno oblikovane prednje maske s logotipom DS u sredini do svjetlala DS LED Vision, od tableta osjetljivog na dodir najnovije generacije do učinkovitih motor.  Toliko je novosti koje novi DS 5 dodaje svemu onome po čemu je već poznat, kao što je njegova jedinstvena silueta te izvanredan vanjski i unutarnji dizajn (profinjenost do najsitnijih detalja i vozačevo mjesto nalik kokpitu). Od Europe do Kine, DS 5 je posvuda ostavio dubok trag.

 

Novi DS 5 dodatno podiže letvicu novim prednjim krajem, avangardnim stilom, profinjenošću i posvećenošću detaljima, dinamičnim i sigurnim voznim svojstvima dostojnim automobila koji nosi znak DS, te prvoklasnom tehnologijom u službi dizajna i performansi. Ukratko, automobil koji privlači pozornost. Taj je model premijerno u svijetu predstavljen na Ženevskom salonu 2015., a od septembra 2015. godine biće u ponudi na hrvatskom tržištu.

Datum objave: 22/05/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook