Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Originalna avantura u dijelovima

Jeep Lego

Originalna avantura u dijelovima

Brend Jeep i LEGO grupacija su predstavili najnoviji LEGO Technic model, jedinstveni Jeep Wrangler Rubicon, sa kojim će se podjednako zabaviti i mlađa i nešto starija populacija...

U neobičnoj saradnji dva proizvođača, jednog koji proizvodi igračke i drugog koji proizvodi vrhunske automobile, rođen je Wrangler Rubicon sa LEGO potpisom. Novi model ovog moćnog terenca će pružiti uzbudljivo iskustvo izgradnje ljubiteljima brenda LEGO svih uzrasta dok budu sklapali 4x4 sisteme visokih performansi, izdržljive gume, oboriva zadnja sedišta i klasičnu masku hladnjaka sa sedam proreza u LEGO Technic obliku. Kada je sklapanje gotovo, graditelji stvaraju beskrajne avanture van staze sa modelom od 665 dijelova prepunog funkcionalnosti.

 

 


„Jeep Wrangler je kralj u svijetu terenaca“, rekao je Lars Tigesen, dizajner, LEGO Technic. „Rubicon ima mnogo kultnih detalja koje vole obožavaoci 4x4 vozila iz celog sveta, tako da mi je bilo veoma važno da upakujem što više autentičnih, moćnih funkcionalnosti pravog vozila u LEGO Technic repliku. Nadam se da će obožavoci brenda LEGO i ljubitelji automobila uživati u svim aspektima, uključujući vješanje, vitlo i dizajn spuštenog krova koji smo razvili zajedno sa talentovanim dizajnerskim timom brenda Jeep“. LEGO Technic Jeep Wrangler je dizajniran i za Jeep i za LEGO ljubitelje, od 9 godina pa naviše. Prodaja počinje 1. januara 2021. godine, na sajtu LEGO.com, u LEGO radnjama i kod drugih trgovaca širom sveta, a cijena je 49,99 eura.

Datum objave: 11/12/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook