Naslovna > Automobili > Rolls-Royce > Phantom > Osvijetljena rešetka i „disk“ točkovi na novom facelift-u

Rolls-Royce Phantom

Osvijetljena rešetka i „disk“ točkovi na novom facelift-u

Veličanstvena limuzina ima zadnja sjedišta od tkanine kako bi pokazala da luksuz ne mora uvijek da znači i koža...

Čak i „najbolji automobil na svijetu“ s vremena na vrijeme dobije ažuriranje, a došlo je vrijeme da Rolls-Royce Phantom prođe kroz izmjene. Serija II stiže s diskretnim ažuriranjima koja počinju na prednjoj strani gdje je Pantheon rešetka osvijetljena da odražava manjeg Ghosta. Primijćuje se da je dizajn rešetke takođe izmijenjen dobijanjem uglađene gornje šipke koja služi kao vizuelna veza između LED dnevnih svjetala.

 

 

 


Zatamnjena hromirana maska maske dolazi kao odgovor na upite kupaca, koji su tražili i crni izgled za okvir vjetrobrana, uzde haube i obloge bočnih prozora. Ubuduće, ove opcije se sada mogu naručiti sa Phantom serijom II u standardnoj i proširenoj konfiguraciji. Na prednjoj strani, prednja svjetla imaju blistav izgled zahvaljujući laserski rezanim zvjezdanim okvirima poput RR-ovog Starlight Headliner-a.

 

 

 

Najzanimljivija izmjena je predstavljena retro stilizovanim aluminijskim naplacima kao iz 1920-ih. Oni su ponuđeni kao opcija i dolaze u poliranom nehrđajućem čeliku i crnom laku. Ostali izbori točkova su takođe redizajnirani i sada postoji novi set sa trouglastim fasetama koje se mogu potpuno ili djelimično polirati.

Datum objave: 12/05/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook