Naslovna > Automobili > Audi > Q8 > Otkriveni novi detalji o izgledu Q8
FOTO GALERIJA (7)

Audi

Otkriveni novi detalji o izgledu Q8

Prednjim dijelom automobila dominira oštra i velika rešetka hladnjaka koja ima prepoznatljivu Audijevu oznaku. Oko nje su postavljeni tanki farovi sa LED tehnologijom koji vozilu daju moćniji izgled...

Kompanija Audi objavila je novu tizer fotografiju svog novog SUV modela Q8 i tako još više zaintrigirala javnost što se tiče vizuelnog izgleda ovog četvorotočkaša. Prema onom što se može vidjeti na snimcima prednjim dijelom automobila dominira oštra i velika rešetka hladnjaka koja ima prepoznatljivu Audijevu oznaku. Oko nje su postavljeni tanki farovi sa LED tehnologijom koji vozilu daju moćniji izgled. Osim prednjeg dijela sa bočne strane vidljivi su i retrovizori te masivni točkovi sa primamljivim naplatcima. Ono što se može zaključti je da će Q8 biti direktni konkurent modelima BMW X6 i Mercedes-Benz GLE Coupe.

 

 

Kada govorimo o ostalim detaljima znamo da je ovaj automobil baziran na MLB Evo platformi koju dijeli sa modelima Q7 i Volkswagen Touareg, ali i Bentley Bentayga i Lamborghini Urus. Ispod poklopca motora kriće se paleta četvorocilindarskih i šestocilindarskih pogonskih agregata. Očekuje si i plug-in hibridna verzija kao i S i RS varijante. Premijera novog SUV modela kompanije Audi zakazana je za 5. jun, a već smo imali prilike da vidimo brojne špijunske fotografije i nekoliko tizera. Kompanija je čak spremila i mini seriju koju objavljuje na svom zvaničnom jutjub kanalu, međutim, ova tizer fotografija ili dizajnerski crtež, nam možda do sada i najbolje otkriva kakav će biti dizajn prednjeg dela automobila.

Datum objave: 30/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook