Naslovna > Vijesti > Otvoren prvi DS Store u BiH

DS Automobiles

Otvoren prvi DS Store u BiH

Marka DS, osnovana 2015. godine, vođena avangardnim duhom i crpeći iskustvo iz izuzetnog nasljeđa, još od modela DS iz 1955. godine nastoji utjeloviti francusko znanje u oblasti prestiža unutar automobilske industrije, a sada dolazi i u BiH.

Pod uticajem svog izuzetnog nasljeđa i avangardnog duha, marka DS Automobiles je 2015. godine krenula samostalnim putem i danas je sinonim za automobilski prestiž unutar koncerna Stellantis. Marka DS rođena je u Parizu, gradu svjetlosti, visoke mode, luksuza, arhitekture, romantike, radosti života i sav taj duh Pariza prenosi u svoja umjetnička djela na četiri točka. DS spaja tradiciju i inovativnost. Marka DS prisutna je već u 41 države u kojima je od početka ove godine stvorila i razvila ekskluzivnu distributersku mrežu koja broji više od 400 prodajnih mjesta DS Store širom cijelog svijeta. Sada je i Sarajevo svrstano u ovu mapu. Generalni uvoznik za marku DS u BiH, C Automobil Import, član grupacije Emil Frey,odlučio je uprkos globalnoj zdravstvenoj krizi kojoj nikada do sada nismo bili svjedoci dodatno ubrzati razvoj marke DS u BiH preko ovlaštenog prodavca Auto centar Betanija. DS se u svom punom sjaju utjelovljuje na adresi Alipašina bb, Bare-Šip, uSarajevu, u novom DS Store Sarajevo.

 

 


U pitanju je prvi i jedini prestižni izložbeni prostor marke DS u BiH, prepun pažljivo odabranih detalja za ljude s posebnim ukusom. DS Store je u potpunosti posvećen svijetu elegancije, luksuza i prefinjenosti. Pažljiv odabir finih proizvoda i tehnološki inovativnih vozila je uvjerljiv u ekskluzivnom ambijentu. Tako kupci moguda pristupe svijetu DS-a na površini od 170 m2. Marka DS Automobiles nosi u svom DNK-u zapis različitosti, isticanja od ustaljenih okvira i tehnološke naprednosti. DS Store je dizajniran misleći na naše klijente i njihova osjećanja. Svrha koncepta je učiniti iskustvo kupovine intimnijim za kupca u čemu pomaže topli, ali ipak luksuzni raspored i opremljenost prostora.

 


Koncept arhitekture DS Store vodi klijenta kroz tematske i funkcionalne prostore. Izložbeni prostor vozila, gdje klijent upoznaje vozilo putem statičke prezentacije u miru i uz pomoć DS prodajnog savjetnika. Istovremeno može u konfiguratoru sastaviti svoje vozilo iz snova putem velikog ekrana na dodir ili pogledati ponudu modnih i ostalih dodataka iz DS Boutique-a. DS VV (DS VirtualVision) - DS Virtualna Stvarnost, gdje klijent može u virtualnom okruženju konfigurisati željeno vozilo i obaviti virtualni pregled vozila, kako iznutra tako i izvana (sistem će biti dostupan u drugoj polovini 2021. godine). DS savoir-faire kutak, gdje je ukratko predstavljen ponos marke DS, to je njihov pariški studio za dizajniranje unutrašnjosti i obradu kože - DS Design Studio Paris. Experience module prodajni prostor u kojem prodajni savjetnik savjetuje i pomaže kupcu u odluci o kupovini vozila u miru i u udobnoj fotelji uz šoljicu kave ili osvježavajućeg napitka.

 


Moderan i moćan vanjski izgled zgrade, elegantan dizajn sa prepoznatljivim elementima marke DS, udobnim i elegantnim namještajem, velikim LCD ekranima i fotografijama unose duh Pariza, modu, luksuz i dizajn. Za oflaktivno ugađanje pobrinuće se ekskluzivno razvijeni mirisi DS Fragrance, koje je za marku DS razvio priznati majstor parfema, Antoine Lie. A sve to za pružanje ugodne i vrhunske butik atmosfere. U konceptu DS Store sve je drugačijeod klasičnih automobilskih salona: uz umjerenih 170 kvadratnih metara pruža osjećaj luksuznog modnog butika. Kvalitetna oprema i odličan koncept opremanja stvaraju poseban osjećaj. Iskustvo kupovine, što je za kupca od ključnog značaja, može se odmah vizualizovati. S kapućinom ili šampanjcem u ruci, klijent se može opustiti i predstaviti svoje namjere za kupovinu među različitim vozilima, a zatim u odličnoj atmosferi konfigurisati željeno vozilo i po želji ga u miru testirati. Ove godine će DS Store pored DS 3 Crossback i DS 7 Crossback obogatiti i dva nova modela. Izbor vozila će u 2021. godini biti obogaćen dolaskom elegantne limuzine DS 9 i kompaktnom luksuznom limuzinom DS 4.

Datum objave: 17/05/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook