Naslovna > Teme > Otvorena nova benzinska stanica

Nestro Grupa

Otvorena nova benzinska stanica

Kompanija „NESTRO PETROL" otvorila je novu najsavremeniju benzinsku stanicu „Zalužani" na veoma atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, auto putu Banja Luka – Zalužani! Izgradnja jedne od najvećih benzinskih stanica trajala je oko šest mjeseci, a izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima.

Povodom otvaranja novosagrađene benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a je istakao: „Svake godine nastavljamo proces razvoja maloprodajne mreže, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge".

 

 

 

Nestro maloprodajni objekat u Zalužanima u potpunosti je usmjeren na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a povodom otvaranja nove stanice za snabdjevanje gorivom, kompanija NESTRO PETROL je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače:

 

 

- Na dan otvaranja prvih 100 kupaca dobilo je gorivo u vrijednosti od 20 KM;

 

- Snižene cijene svih naftnih derivata;

 

- Kreirane su brojne pogodnosti koje traju tokom mjeseca jula.

 

 

Prve količine goriva na najsavremenijoj benzinskoj stanici Zalužani natočene su u vozilo Crvenog krsta, kojem je NESTRO PETROL  ovom prilikom donirao karticu za gorivo u vrijednosti od 1.500 KM.

 

 

 

Na savremeno opremljenoj Nestro benzinskoj stanici Zalužani potrošačima je 24 časa dnevno na raspolaganju širok asortiman goriva, aditivirano N+ dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriče, auto-kozmetika,  bogat izbor dopunskih proizvoda, a deo ponude je kafe bar i vanjsko dječije igralište.

 

Otvaranje nove benzinske stanice, obezbjedilo je nova radna mjesta u kompaniji koja tokom ove godine planira investirati u rebrending i rekonstrukciju još deset benzinskih stanica.

 

 

 

 

Otvaranje benzinske stanice „Zalužani" provedeno je u skladu sa svim preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske vezano za corona virus. I na ovoj benzinskoj stanici kao i na svim drugim Nestro maloprodajnim objektima i dalje su na snazi sve mjere predostrožnosti koje su već dokazale svoju efikasnost tokom pandemije virusa korona, a u cilju zaštite kako radnika NESTRO PETROL-a tako i klijenata kompanije.

 

Podsjećamo, Nestro grupacija pomogla je društvu u jeku borbe protiv korona virusa donirajući: finansijska sredstva Univerzitetsko kliničkom centru u Banjaluci, kartice za gorivo za 6 Domova zdravlja širom Republike Srpske kao i dezinfekcionim sredstvima.

Datum objave: 10/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook