Naslovna > Automobili > Audi > RS4 > “Paketići” za 25. godišnjicu RS modela

Audi

“Paketići” za 25. godišnjicu RS modela

RS portfolio Audi Sporta se ove godine poprilično punio novim modelima...

Neki od njih su bili RS Q3 Sportback i RS Q8, a povodom obilježavanja četvrtine vijeka od začetka modela RS2 Avant, Audi je predstavio Anniversary Package paket opreme za neke RS modele.

 

Paket Anniversary Package je na raspolaganju za TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback, RS6 Avant i RS7 Sportback. Inspiracija mu je bila RS model koji se pojavio 1994. godine. Karoserija ovih modela može biti lakirana u Nogaro plavu boju u kombinaciji s plavim detaljima od Alcantare u unutrašnjosti, a od drugih boja tu su Glacier bijela, nardo siva i Mythos crna boja.

 

Izvana su prisutni mat aluminijski ukrasi, kombinovani sa crnim sjajnim površinama izvana, a specijalni RS logo ponosno prikazuje broj 25 koji se projektuje na tlo kada otvorite vrata. Vidljiva je i ista oznaka koja ukrašava centralni dio naplataka, koji su urađeni u dva tona.

 

Unutršnjost je inspirisana modelom RS2 Avant. Na patosnicama su Cobal blue detalji od Alcantare, a oznaka je na upravljaču postavljena na "12 sati". Za TT RS, RS4 i oba RS5 modela, sjedišta imaju naglašene bočne potpore. Presvučena su Nappa kožom, a njihovi centralni dijelovi Alcantarom.

 

Sjedišta u većim modelima RS6 i RS7 su presvučena perforiranom Vlacona kožom sa plavom sjenom, a u tragovima se nalazi i broj 25..

 

RS 25 Years Anniversary Package je u Evropi već u prodaji. U Njemačkoj je cijena od 9.350 eura za TT RS Coupe, 10.900 za RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback te 14.500 eura za RS6 Avant i RS7 Sportback.

Datum objave: 14/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook