Naslovna > Automobili > Ford > Bronco > Pet avanturističkih verzija

Ford Bronco

Pet avanturističkih verzija

Ford Bronco je dobio pet konceptualnih izvedbi, a veliku zainteresovanost pokazalo je preko 165,000 potencijalnih kupaca...

Ford je za Broncov rođendan pripremio pravu poslasticu u vidu čak pet konceptualnih izvedbi kako bi proširio ponudu nedavno predstavljenog terenca za kojim vlada veliko interesovanje. Prvi među njima je Bronco Trail Rig, a radi se o SUV-u sa dvoje vrata sačinjenih od vertikalnih cijevi i mnoštvom drugih sadržaja poput dodatne rasvjete na krovu i vitla na prednjem braniku. Drugi po redu je Bronco Fishing Guide koji je kao što mu i ime govori namijenjen podjednako za amaterske i profesionalne ribolovce pa tako sadrži držače za štapove, Yakima krovni nosač kao i safari bar.

 

 

 

 

Sljedeći je Bronco Sport, a radi se o četverovratnoj verziji Fordovog SUV-a, a karakterističan je po brojnim Yakima sadržajima, LED off-road osvjetljenju i tako dalje. Četvrti po redu je Bronco Sport Tow RZR koncept, koji je predstavljen uz Polarisov četverotočkaš RZR XP Turbo 1000 za dodatnu dozu avanture. Posljednji koncept po redu dolazi pod nazivom Bronco Sport Off-Roadeo Adventure Patrol, a služi kao blagi uvid u događaje koje Ford organizuje za sve vlasnike novog Bronca, a prvi takav događaj održaće se sljedećeg ljeta u Ostinu.

 

 

Kolika je zapravo zainteresovanost za novog Bronca potvrđuje i preko 165,000 položenih depozita. Ova cifra ne govori da je toliko Bronca prodano, nego da je preko 165,000 zainteresovanih kupaca koji su položili depozit u visini od 100 dolara, a koji se mogu vratiti ukoliko potencijalni kupci odustanu od Bronca. Manja izvedba Bronco Sport bi trebalo da bude krajem godine dostupna u salonima, dok je veliki SUV planiran za proljeće sljedeće godine. 

Datum objave: 14/08/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook