Naslovna > Automobili > Peugeot > 208 > PEUGEOT na salonu automobila u Parizu 2016.: SUV ofenziva i tri svjetske premijere

Peugeot

PEUGEOT na salonu automobila u Parizu 2016.: SUV ofenziva i tri svjetske premijere

PEUGEOT samouvjereno ulazi u drugo polugodište zahvaljujući uspjehu svojih lansiranja u prvih šest mjeseci ove godine, kao što je na primjer:


- Nastavlja se uspjeh PEUGEOTA 308, najprodavanijeg modela marke, koji je na prijestolju među prva tri segmenta C u Evropi i pokretač uspona marke PEUGEOT u viši cjenovni razred. Više od 20% prodanih vozila predstavljaju izvedbe GT Line, GT i GTi by PEUGEOT Sport.
- Uspjeh PEUGEOTA 208, redizajniran prošle godine, s prodajom koja je u porastu za 15 % u Evropi.
- Uspjeh novog SUV PEUGEOTA 2008, lansiranog ovog juna, koji zauzima drugo mjesto u svom segmentu u Europi.
- Vodeći položaj u tehnologiji i zaštiti okoliša u Europi s 1. mjestom u poretku emisije CO2 s prosječno 101,6 g među markama za široki krug potrošača, s 34 izvedbe osobnih vozila i 7 izvedbi lakih gospodarskih vozila u svojoj kategoriji u pogledu emisije CO2 i titule „Motor godine“, dodijeljene drugu godinu zaredom, u izvedbi turbo benzinskog trocilindarskog PureTech motora.

PEUGEOT predstavlja ove godine u Parizu tri svjetske premijere kao dio svoje SUV ofenzive: uz dugo očekivane nove PEUGEOT 3008 i PEUGEOT 5008, do sada neviđeni PEUGEOT 3008 DKR bit će predstavljen i koji će biti nositelj ambicija PEUGEOT Sport na Dakaru 2017.

 

 


IZLOŽBENI PROSTOR MARKE PEUGEOT U PARIZU: SUV OFENZIVA I INTENZIVNIJA ISKUSTVA

Izložbeni prostor PEUGEOT bit će ove godine postavljen s novom arhitekturom i dizajnom u crno-bakrenoj boji na više od 3 600 m². Posjetitelji posebno mogu otkriti:
- Tri vozila predstavljena kao svjetske premijere: novi PEUGEOT 3008 i novi 5008 te PEUGEOT 3008 DKR.
- Kutak Peugeot Sport, na kojem se nalaze serijska vozila 308 GTi by Peugeot Sport i 208 GTi by Peugeot Sport kao i vozila za natjecanje: PEUGEOT 3008 DKR i PEUGEOT 208 WRX.
- Izbor SUV PEUGEOT s novim PEUGEOTIMA 2008, 3008 i 5008.
- Na području Tehnologije će biti predstavljeni izbor učinkovitih motora PureTech i BlueHDi, mjenjač EAT6, konceptno vozilo PEUGEOT 308 R HYbrid i njegov pogonski sklop od 500 konjskih snaga.
- Konceptno vozilo PEUGEOT FRACTAL, gradski električni kupe, koji nudi viziju budućeg PEUGEOT i-Cocpkit® sa specijalizacijom zvuka.
- Univerzalan izbor vozila GT Line s elegantnom i sportskom završnom obradom koja je dostupna od PEUGEOT 108 pa sve do PEUGEOTA 508.
- Izbor vozila Roland Garros s modelima PEUGEOT 108 TOP ! i 208 Roland Garros.
- Izbor vozila Business s novim vozilom PEUGEOT Traveller i PEUGEOTOM 508 Business.
- Cjelovita ponuda za mobilnost Electric Box s vozilom PEUGEOT iOn i s biciklom sa pomoćnim elektromotorom, a ponudama se ove godine ovog ljeta pridružio i PEUGEOT PARTNER Electric.
- Ponuda za mobilnost na dva i tri točka sa skuterima PEUGEOT Django i Metropolis, s biciklima i električnim trotinetom PEUGEOT e-kick.

Na izložbenom prostoru će posjetitelji moći uroniti u svijet novog PEUGEOTA 3008, u kojem se može otkriti:
- nova generacija vozačevog mjesta s novim PEUGEOT i-Cockpit®;
- animacija s naočalama za virtualnu realnost koja gledatelju pružaju izuzetan pogled na novo vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® i omogućuju mu pregled sistema za pomoć u vožnji kao što je prilagodljiv tempomat s funkcijom stop (na automatskom mjenjaču EAT6) i pomoć pri spuštanju po nizbrdici (Hill Assist Descent Control);
- dvije zone sa ambijentima Boost i Relax, sa sjedalima koja masiraju i okreću se, stup s parfemima te raspršivanje Aérodrive i Harmonie Wood parfema;
- zonu zvuka FOCAL®, jer je PEUGEOT 3008 prvo vozilo na svijetu koje je opremljeno zvučnim sistemom Hi-Fi marke FOCAL®.

Posjetitelji će moći uživati i u lounge kutku gdje se mogu upoznati s cjelokupnom paletom usluga MYPEUGEOT.


NOVI PEUGEOTI 2008, 3008 I 5008: OFANZIVNI PRODOR SUV VOZILA

Ovu godinu je obilježilo naše svjetsko osvajanje segmenta SUV vozila, o čemu svjedoči pet novo lansiranih SUV vozila. Nakon novog PEUGEOTA 2008 za evropsko tržište i nakon velikih promjena PEUGEOTA 3008 za kinesko tržište u prvih šest mjeseci ove godine, marka je prije manje od jednog mjeseca u Kini lansirala PEUGOET 4008, a u Parizu će biti premijerno predstavljena dva nova SUV vozila PEUGEOT 3008 i 5008.


Novi PEUGEOT 2008, kompaktno SUV vozilo

Novi PEUGEOT 2008, kojeg klijenti cijene već od njegovog lansiranja zbog njegove elegancije i voznih performansi, 2016. dobio je novi dizajn SUV vozila i postao još utjecajniji i zavodljiviji.
Novi nivo opreme GT Line koji je od sada dostupan za sva vozila iz prodajnog programa pruža sportski i elegantan ambijent. Vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® nudi putnicima jedinstven osjećaj te intuitivnu, agilniju i sigurniju vožnju.
Zahvaljujući sistemu prilagođenog prianjanja Grip Control, Novi PEUGEOT 2008 je svestran i prilagodljiv svakom terenu.
Funkcija Mirror Screen, koja se temelji na tehnologijama MirrorLink® i Apple CarPlayTM, ugrađena je u PEUGEOT 2008 uz opremu koja je u ovom automobilskom segmentu prava rijetkost: kameru za pomoć pri vožnji unazad, Active City Brake i Park Assist.
Za izbor vozila su na raspolaganju motori Euro6 PureTech in BlueHDi, među kojima su čak četiri verzije motora proglašene za „Best in Class“ u svom segmentu.
Novi PEUGEOT 2008, koji se proizvodi u Mulhousu s patentiranom oznakom "Origine France Garantie" (proizvedeno u Francuskoj s garancijom), zauzeo je drugo mjesto u svom segmentu u Evropi i prvo mjesto u segmentu benzinskih motora.


Novi PEUGEOT 3008 … kada je PEUGEOT preokrenuo segment C SUV

Dugo iščekivani automobil osvaja tržište SUV vozila automobilskog segmenta C, kategorije vozila koja je u punom razvoju u svim dijelovima svijeta. Novi Peugeot 3008 usmjeren je na zahtjevne kupce koji su u potrazi za isticanjem i novim iskustvima s vrlo snažnim adutima. Bilo da se radi o spektakularnom Peugeot i-Cockpit® najnovije generacije, iznimno zanosnom dizajnu, optimiranoj učinkovitoj konstrukciji, tehnološki naprednoj opremi, novi SUV PEUGEOT 3008 želi se ponajprije nametnuti kao veliki igrač. Novo SUV vozilo PEUGEOT 3008 sa širokom paletom štedljivih i efikasnih motora te raznovrsnim prodajnim programom, uključujući dinamičke izvedbe GT i GT Line, bit će predvodnik novog izbora SUV vozila marke PEUGEOT na globalnoj razini.
Lansiranje novog SUV vozila PEUGEOT 3008, koji se proizvodi u Sochauxju i nosi patentiranu oznaku "Origine France Garantie", predviđeno je u sljedećih nekoliko tjedana nakon salona automobila u Parizu.


Novi PEUGEOT 5008, SUV vozila ulaze u novu dimenziju

Ime se nije promijenilo, ali sve drugo jest. Novi PEUGEOT 5008 ulazi na novo područje među velika vozila SUV sa sedam sjedala segmenta C te kao novi kandidat na rastućem potrošačkom tržištu ima mnoge prednosti.
Novo SUV vozilo PEUGEOT 5008 nije dobilo samo novo vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® i modularnu konstrukcijsku osnovu EMP2, već je opremljeno i brojnim visokotehnološkim uređajima. Iza elegantnog i dinamičnog dizajna leži izvrsno praktično vozilo sa sjedam individualnih sjedala koje se prema svojoj modularnosti može nositi s najboljim monovolumenima. Sjedala u drugom redu nisu samo pojedinačna, već su iste veličine, podesiva i preklopiva, dok su sjedala u trećem redu preklopiva, a prije svega potpuno jednostavno uklonjiva za optimalno povećanje zapremine prtljažnika do rekordnih 780 dm3 prema standardu VDA 210.
Novo SUV vozilo PEUGEOT 5008, koje se proizvodi u Rennesu, bit će prvi put predstavljeno u Parizu prije međunarodnog lansiranja koje je predviđeno za proljeće 2017.



PEUGEOT i-Cockpit®: nova generacija vozačevog mjesta

Kako bi otišao još korak dalje u potrazi za istinskim užitkom, PEUGEOT se već nekoliko godina posvećuje dubokom promišljanju vozačevog mjesta da bi ponudio najbolje automobilsko iskustvo.
Iz te potrage proizašao je inovativni koncept unutrašnjeg uređenja PEUGEOT i-Cockpit®.
Čine ga bitni elementi po kojima ga odmah prepoznamo i zbog kojih je veoma poželjan.

Posljednja generacija vozačevog mjesta PEUGEOT i-Cockpit® koja je lansirana zajedno s novima PEUGEOTIMA 3008 i 5008 odlikuje se najnovijim tehnologijama za udobnost i više nego ikada izoštrava svih pet osjetila:
- Upravljač je još kompaktniji i redizajniran je uz obruč s dvama ravnim dijelovima, što omogućuje bolje držanje i još više oslobađa vidno polje i prostor za noge vozača.
- Digitalna slika visoke razlučivosti na visoko postavljenoj instrument tabli prikazuje se na 12,3-inčnom digitalnom ekranu uz futurističke grafičke elemente. Instrument tabla se može u potpunosti podesiti i personalizirati te objedinjuje sve što vozač želi imati neposredno u vidnom polju, pa ne mora odmicati pogleda s ceste i može se usredotočiti na smjer vožnje. Svaka pojedinačna konfiguracija je estetski savršena zahvaljujući modernim i tehnološkim usavršenim animacijama i prijelazima.
Na velikom ekranu na dodir su na intuitivan način prikazani svi upravljački prekidači za udobnost koji omogućuju prirodno upravljanje cjelokupnom opremom vozila. Ugrađen je na sredini instrument table i opremljen kapacitivnim tehnologijama za bolju reakciju i praktičnost.
Spomenuti sklop dopunjuje središnja konzola s pažljivo dorađenim dizajnom. Na njoj se nalazi serija kromiranih klavirskih dirki visoke kvalitete i na dodir mekana metalna površina.

Tako se jednim pritiskom tastera trenutno bude gotovo svih pet osjetila:
- vid preko podešavanja jačine osvjetljenja i mogućnosti mijenjanja boja unutrašnjeg ambijenta;
- sluh preko podešavanja muzičke pratnje;
- dodir preko masažnih točaka koje su raspoređene u sjedalima,
- miris preko osvježivača zraka.

Putnici mogu birati između dva ambijenta: između ambijenta "Boost" za dinamičniju vožnju i ambijenta "Relax" za mirniju vožnju. Te se dvije mogućnosti mogu u potpunosti personalizirati i rasplamsati užitak vozača i putnika te pružiti istinski jedinstveno i nezaboravno iskustvo u kabini.


NOVI PEUGEOT 3008 DKR KREĆE U OSVAJANJA RELIJA DAKAR 2017.

PEUGEOT će sezonu 2017. Započeti na krilima pobjede na reliju Dakar u januaru (Južna Amerika) i na reliju Silk Way Rally ovog ljeta (Rusija, Kazahstan i Kina).
Sve četiri ekipe tima Peugeot Total ostale su iste, a za reli Dakar 2017. na raspolaganju će im biti ovaj sasvim novi „zvjerski“ trkaći automobil PEUGEOT 3008 DKR u izdanju koje je već obećavajuće impresivno, efikasnije i izazovno.
Peugeot Sport je u suradnji s dizajnerskim centrom PEUGEOT razvio novu ekstremnu viziju novog SUV PEUGEOT 3008 koja je još elegantnija i učinkovitija verzija njegovih prepoznatljivih identifikacijskih elemenata i odnosa. Trkaći automobil ostaje vjeran svom čvrstom stavu i izgledu SUV-a, posebno zbog crne ćelije ugrađene na širokim bokovima i kromiranim obrubom koja naglašava liniju krova. Oba su vozila s prednje i zadnje strane slična jer imaju gotovo jednaka svjetla, prednje maske i letvice s crvenim siluetama lavljih kandži.
U pogledu tehničke strane Peugeot Sport je uglavnom radio na ovjesima (amortizeri i geometrija) za još bolje ponašanje vozila na cesti, na sistemu hlađenja i na masi vozila koja je ostala ista unatoč dodavanju nekoliko ojačanja, te osobito na ugradnji klimatizacijskog sistema koji će ekipe itekako cijeniti.
Posebna pažnja posvećena je i motoru koji je najprije prilagođen kako bi bio u skladu s novim pravilnikom organizacije FIA prema kojoj na dizelskim vozilima s dva pogonska točka promjer usisnika zraka treba smanjiti s 39 na 38 mm zbog čega se gubi otprilike 20 konjskih snaga. Inženjeri su pokušali nadoknaditi taj nedostatak koliko god je moguće, a posebno su pokušali omogućiti što jednostavniju upotrebu motora pri malom broju okretaja. Također je uložen velik trud kako bi motor bio što pouzdaniji.

Kao i 2015., tim Peugeot Total svoju će spremnost testirati na reliju u Maroku (od 3. do 7. oktobra) na kojem će novi PEUGEOT 3008 DKR u trci isprobati Carlos SAINZ i Lucas CRUZ. Pridružit će im se Cyril DESPRES i David CASTERA koji su se okrunili uspješnom pobjedom na reliju Silk Way Rally, posljednjem reliju u kojem je PEUGEOT 2008 DKR službeno sudjelovao.

Ekipe tima Team Peugeot Total za sezonu 2017. ostale su iste. Stéphane PETERHANSEL / Jean Paul COTTRET, Carlos SAINZ / Lucas CRUZ, Cyril DESPRES / David CASTERA i Sébastien LOEB / Daniel ELENA bit će na startnoj liniji na reliju Dakar 2017. u četiri potpuno nova trkaća automobila PEUGEOT 3008 DKR.

 

 



PEUGEOT MICRO E-KICK I PEUGEOT EF01*: PONUDA ZA MOBILNOST SA RAZLIČITIM PRIJEVOZNIM SREDSTVIMA

U trenutnoj situaciji u kojoj je sve više ograničen pristup gradskim središtima, PEUGEOT nudi odgovor na nove izazove urbane mobilnosti s električnim trotinetom e-Kick i sklopivim električnim biciklom eF01.

- Trotinet e-Kick i bicikl eF01 namijenjeni su korisnicima koji su mobilni i nakon što parkiraju svoj automobil kako bi olakšali posljednje etape na putu do konačnog cilja. Uz posebnu stanicu za punjenje "dockstation" bicikl ili trotinet mogu se napuniti i tokom vožnje u prtljažnom prostoru svakog vozila koje je opremljeno 12-voltnom utičnicom.

- Zahvaljujući trotinetu e-Kick i biciklu eF01 putovanja sa različitim prijevoznim sredstvima postat će jednostavna, nesmetana i aktivna. Ergonomski dizajn i inovativni sistemi za preklapanje, koje su dizajnirali u studiju PEUGEOT Design Lab, omogućuju jednostavno preklapanje iz jednog načina na drugi na različitim putovanjima vlakom, metroom i pješice.

- e-Kick i eF01 mogu uspostaviti vezu sa većinom pametnih telefona preko Bluetooth© Low Energy. Preko aplikacije MYPEUGEOT APP može se pristupiti do trenutne autonomije baterije.

Električni trotinet e-Kick je plod partnerske suradnje između poduzeća PEUGEOT i MICRO čije ime je već više od 20 godina poznato u svijetu trotineta.

Upravljač koji je dizajniran od strane dizajnerskog studija PEUGEOT Design Lab s estetskim izgledom u isto vrijeme je i veoma praktičan. Trotinet se sklapa u nekoliko sekundi, a korisnik ga može prevoziti na jednom točku. Kada ga složimo, trotinet e-Kick zauzima veoma malo prostora pa su vožnje sa sredstvima javnog prijevoza potpuno jednostavne.

Korisnik može sa podešavanjima "Motion Control" prilagoditi snagu električne pomoći uzimajući u obzir trenutnu situaciju i svoje potrebe. Trotinet e-Kick razvija brzinu do 25 km/h pri čemu litij-ionska baterija nudi 12 kilometara autonomije s težinom od 8,5 kg.

Sklopivi električni bicikl eF01 potvrđuje da je PEUGEOT dugogodišnji stručnjak u oblasti sklopivih bicikala.

U studiju PEUGEOT Design Lab su dizajnirali inovativni mehanizam: bicikl možemo sklopiti i rasklopiti u tri koraka za koja će biti potrebno svega 10-ak sekundi. Sklopljeni bicikl se može jednostavno nositi pomoću ručke koja je ugrađena u okvir i zahvaljujući objema točkovima koji ostaju poravnani s tlom. Korištenje će i olakšati patentirani sistem pamćenja visine sjedala koji će nam omogućiti da odmah ponovo podesimo sjedalo na odgovarajući visinu.

Učinkovit i siguran bicikl eF01 dostiže brzinu do 20 km/h, a njegova litij-ionska baterija nudi do 30 kilometara autonomije. Masa iznosi 17 kg, a kako bi se osigurala optimalna sigurnost opremljen je disk kočnicama.

*eF01: e (electric) za električno / F (Folding) za sklopivo) / 01 za visoki cjenovni razred


BICIKL S POMOĆNIM ELEKTRO MOTOROM PEUGEOT eU01s**: AKCELERATOR MOBILNOSTI

PEUGEOT ulazi u novu eru sa biciklom s pomoćnim elektro motorom eU01s s kojim se možete voziti brzinom od 45 km/h.

Bicikl eU01s, koji razvija brzinu do 45 km/h, odlična je alternativa biciklima s pomoćnim elektro motorom i klasičnim skuterima. PEUGEOT će pomoću njega ojačati svoj položaj na ovom razvijajućem tržištu.
Svestrano koristan i učinkovit bicikl eU01s namijenjen je kako vožnji po gradu tako i izvan grada. S njim ćete uštedjeti puno vremena na putu od kuće do posla, a u slobodno vrijeme vožnja će postati prava avantura.

Dinamičan i siguran bicikl eU01s nudi vozaču optimalnu autonomiju: 75 do 95 kilometara zahvaljujući litij-ionskoj bateriji sa snagom 400 ili 500 Wh. Sigurnost i pouzdanost vam garantiraju i disk kočnice s promjerom 180 mm i prijenosni remen koji ne zahtijeva nikakvo održavanje.

Za optimalnu vožnju je uz doplatu na raspolaganju i navigacija 3D BOCH© Nyon.

**eU01s: e (electric) za električno / U (urban) za urbano / 01 za visoki cjenovni razred / s (speed) za brzinu (45 km/h)

PEUGEOT SCOOTERS PREDSTAVLJA DVIJE NOVE VERZIJE SVOJIH PARADNIH MODELA: PEUGEOT METROPOLIS RS SATIN TECHNIUM I DJANGO ID 125 cm3

I ove godine će se na svjetskom salonu automobila predstaviti najstarija marka motoriziranih dvotočkaša. Tom prilikom posjetitelji će moći pogledati dva naša paradna modela: Peugeot Metropolis RS u novoj boji Satin Technium i Django u inovativnoj izvedbi ID kojeg su osmislili i izglasali korisnici društvene mreže Facebook!

Peugeot Metropolis, tehnološki najnapredniji trotočkaš na tržištu, bit će predstavljen s nivoom opreme RS. Trotočkaš koji svoju inspiraciju crpi iz svijeta automobilizma predstavlja idealno prijevozno sredstvo za svakodnevnu upotrebu te mu svakako pripada mjesto na salonu automobila u Parizu. Nema sumnje da će uvjeriti sve zaposlene muškarce koji su u potrazi za elegantnim, sigurnim i pouzdanim prijevoznim sredstvom koje nudi potpunu kontrolu na cesti i s kojim će izbjeći gužvu u prometu.

Na početku je bio dostupan u boji Titanium, a od sada će Peugeot Metropolis RS biti na raspolaganju u nijansi boje Satin Technium: sjajna nijansa svjetlo sive mat boje koja se poigrava s kontrastima skutera i naglašava njegov elegantni dizajn koji održava estetske zapovijedi marke. A tu su i ručno podesivi usmjerivač zraka u zatamnjenoj nijansi boje, obrađene crne felge, aluminijski pod i sportska ispušna cijev od nehrđajućeg čelika koji naglašavaju sportsku eleganciju skutera.

Bogato opremljeni Peugeot Metropolis poznat je kao tehnološki najnapredniji skuter na tržištu u pogledu vozačeve sigurnosti i udobnosti. Opremljen je sistemom "DTW" za naginjanje dva točka (Dual Tilting Wheels), električnom parking kočnicom, sistemom za osvjetljenje s dnevnim svjetlima (DRL - Day Running Light), inteligentnim putnim računalom (stalnom kontrolom nad tlakom u gumama, upozorenjem na nepravilno napunjene gume, praćenjem prosječne potrošnje itd.), motorom 400i LFE (Low Friction Efficiency) … a također i elektroničkim ključem Smart Key kojeg skuter prepoznaje na daljini od 1,5 m oko sebe.

Django, koji je dobio ime po buntovnom muzičaru, dizajniran je po inspiraciji legendarnog Peugeotovog modela S55 iz 1953. godine u neo-retro stilu. Dostupan je u četiri izvedbe Héritage, Sport, Evasion i Allure i svojim zavodljivim izgledom i elegantnim dizajnom uvjerit će mnoge kupce da se radi o jedinstvenom vozilu koje nudi novu vrstu ugodne vožnje. Django je idealno prijevozno sredstvo u urbanoj sredini (dostupan sa dvije zapremine 50 cm3 i 125 cm3) i skoro "konceptni skuter". Pomoću konfiguratora Django ID koji je dostupan na internetskoj stranici Peugeot Scooters konačno možete kreirati svoj model iz snova. Možete birati među 44 boja u jednoj ili dvije nijanse, sedam završnih obrada sjedala, tri izvedbe retrovizora, dvjema završnima obradama zadnjeg dijela karoserije i svjetlima za osvjetljenje, što ukupno znači više od 110.000 različitih kombinacija.

Osim toga, skuter je opremljen mnogobrojnom serijskom opremom (ravan pod, pretinac za sitnice s bravom i 12-voltnom utičnicom, djelomična digitalna instrument tabla, LED osvjetljenje, prostor za pohranu jet kaciga …) i raznim opcijama za naglašen individualni stil i veću sigurnost.

Na salonu automobila u Parizu bit će predstavljen jedinstveni model Django ID kojeg su osmislili članovi zajednice Peugeot Scooters na Facebooku i ima gornji dio karoserije u boji Vitamin Orange, a donji dio u nijansi Mad Grey, sa sjedalom Evasion i sportskom karoserijom. Jednocilindrični, četverotaktni i zračno hlađeni model bit će izložen s motorom zapremine 125 cm3, kočionom sistemom SBC (Synchro Bracking Concept), kućištem retrovizora u boji Ink Black, osvjetljenjem s LED diodama, prednjim nosačem za prtljagu, usmjerivačem zraka i naslonom za leđa suputnika.

Na salonu automobila u Parizu bit će predstavljeni i ostali modeli iz izbora Peugeot Scooters sa zapreminom 125 cm3 u ekskluzivnom izložbenom paviljonu za dvotočkaše, nasuprot hale 1, Portes de Versailles.


BUTIK I DEMONSTRACIJSKI MODELI

Osim obaveznih automobilskih minijatura i mlinova za kavu i biber, u butiku PEUGEOT će biti izloženi i proizvodi iz izbora Arts de la Table i najnovije kreacije studija PEUGEOT Design Lab od ručnih satova do igračaka, među kojima će biti i najnovije kreacije koje su nastale po inspiraciji legendarnog kupea 402
 

Datum objave: 27/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook