Naslovna > Automobili > Fiat > Abarth > Po prvi put u ponudi trkačka narandžasta

Abarth 595 i 695

Po prvi put u ponudi trkačka narandžasta

Opcije performansi kao što su Record Monza Sovrapposto Exhaust i Brembo kočnice se nude isključivo za snažnije modele 695...

Abarth je najavio neke promjene u svojoj liniji za modelsku godinu 2023. Po prvi put, proizvođač automobila nudi Orange Racing boju za svoje automobile. Napravljen je od kombinacije legendarnih boja brenda žute i crvene – obje se nalaze na znački škorpiona. Što je još važnije, ova specifična boja odaje počast istorijskoj vezi između Abartha i Fiata 131 Racing Volumetrico Abarth ograničenog izdanja sa njegovom Orange Racing 255 izgledom. Orange Racing livreja je sada dostupna kao opcija u boji za Abarth 595 i 695 za 2023. model.

 

 

 


Osim nove boje, Abarth je takođe izmijenio svoju strukturu kupovine kako bi je učinio jednostavnijom i modernijom. Možete birati između dvije "duše", konkretno između Turismo ili Competizione. Turismo teži stilu i udobnosti, nudi crna kožna sjedišta, set 17-inčnih Turismo aluminijumskih naplataka i Turismo bedž. U međuvremenu, oni koji izaberu Competizione će dobiti karakteristike koje odgovaraju sportskim performansama, uključujući Sabelt Carbon sjedišta, set 17-inčnih Competizione aluminijumskih točkova, diferencijal s ograničenim proklizavanjem i značku Competizione.

 

 

Nakon toga, Abarth će od kupaca tražiti da odaberu dva paketa kako bi dovršili svoju narudžbu. Tech paket je dizajniran za kupce koji traže više tehnologije u svojim automobilima. Uključuje 7-inčnu navigaciju i automatsku kontrolu klime. S druge strane, Comfort paket je dizajniran za kupce koji traže vrhunske karakteristike kako bi se istakli u svakoj prilici, navodi Abarth. Dolazi sa Beats audio sistemom i ksenonskim farovima.

 


Ovi izbori su dostupni i za Abarth 595 i 695, kao i za kabriolet i hatchback tipove karoserije. Opcije performansi kao što su Record Monza Sovrapposto Exhaust i Brembo kočnice se nude isključivo za snažnije modele 695.

Datum objave: 04/11/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook